Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 171172173174175 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 15:32
E pa, kak da si znala smile105,  pao i Čiketo i to ne jedan, pala i smile142,  al za trač nije bilo nikoga !!

Ali ti se zato od srca zahvaljujem što si se sjetila i mene, pa imaš i smile78   i   Hug !!!   I ja sam mislila jučer na tebe, jer ti si jedina Barbara koju znam, al imendan ti nisam stigla čestitati !!Embarrassed  Pa čemo to uživo, pa ak treba i za 3 mjeseca,  ak ne prije !!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 22:56
Nisam siguran u naziv ali može biti jedna od ove dvije vrste-Sambucus nigra 'Aureomarginata' ili Sambucus nigra 'Madonna'
From the earth we come to the earth we return in between we garden
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 23:36
Sretno ti bilo Barbara i uživaj u svojoj prekrasnoj hacijendi
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 09:51
Ponovo sve pohvale za vrt, i jedno pitanje o perunikama - kako one visoke vrste uspijevaju biti onako čvrste i uspravne stabljike, bujnog cvijeća? Je li tajna u zemlji, posebnim sortama ili nečem trećem? Clap
Moje domaće visoke redovito polegnu dok cvjetaju..
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 22:10
Hvala na dobrodošlici!
Javor je jako lijep!!!
Izdvojit ću jednu od vaših slika, koja mi je prekrasna Heart

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2012 u 15:01
Kako vas je lijepo "vidjeti" svih tu........ a moj vrt u bijelom, još se nisam stigla ni prošetati, nadam se da mi nije što polomljeno....
Muhle hvala za naziv bazge Big%20smile, malo san proguglala i mislin da ću ju morat maknut iz mjesta gdje mi raste jer će ju gušit tisa i božikovina.
Sve mislim da bi maknula i božikovinu. Počela sam ju jako rezat i oblikovat u manju kuglu jer sam mislila da je "jalova" da nema crvene bobice....kad tamo, ove godine ih je konačno dobila i sad mi je žao da ju ostavim tako malu....

Maestral...ne znam koja je tajna za perunike ali zemlja nije sigurno jer moje rastu u najobičnijoj crvenoj vrtnoj zemlji a polegnu se samo ako padne veća kiša imače su ravne ko puška Wink

Vila2....drago mi je da svratiš i da ti se sviđaju moje anemone Heart, one su jako jednostavne za uzgoj, ako ih nemaš, piši.....

Hvala svima na imendan čestitkama Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 18:52
Korijenkic, cuvaj sjemenkice od ove roza anemone, malo su drugacije od mojih.
I ja sam prije ovog snijega selila svoju bozikovinu "Blue Angel", jer je bila stisnuta izmedju smreke i juniperusa. Mozda nebi bilo lose da i ti svoju preselis, lijepo bi izgledala negdje gdje ima vise prostora.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 23:31
Baš sam ove jeseni posadila anemone serenade, phoenix i rosentschale ( ili tako nekako Embarrassed ), nadam se da će se primiti, zaštitila sam ih samo lišćem...
Čini mi se da je pisalo da je ova vaša ljepotica serenade, nadam se da će i moja jednog dana biti poput vaše...  Heart za ponudu...

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 09:21
Carol.....ne brini za "serenadu" bit će sadnica na proljeće.......i definitivno selim božikovinu Wink

Vila..... anemone će ti se sigurno primiti i onda ih se nećeš tako lako riješiti Wink
Serenada je jako lijepa i brzo se razmnožava, htjela bi si nabaviti još i "Princ Heinrich"

(zgora Opatije)
Na vrh
mdrakulic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mdrakulic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 15:14
Jednostavno prekrasno!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 15:37
Originalno poslano od člana mdrakulic mdrakulic napisao:

Jednostavno prekrasno!

Hvala, vidiš da si me našao Wink, ugodnu "domaću zadaću" ti želim Wink Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 00:52
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Carol.....ne brini za "serenadu" bit će sadnica na proljeće

Valjda će biti i koja viška za susjedu smile78
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 01:24
Photobucket
Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 03:49
Sretan Božić i sve najbolje tebi i familiji!!

sutra je novi dan
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 17:54

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 18:25
SRENA NOVANew%20Year%202013
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 20:40
Sretnu Novu, puno zdravlja, sreće i uspjeha
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 20:47
Sve najbolje u Novoj!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 22:23
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 22:24
Svako dobro u novoj godini!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 171172173174175 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,781 sekundi.