Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 272> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hoya naučila stavljati smajliće ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I tebi šaljem PP za tjerat komarce, svi koji žele savjet na PP
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo da znate smrckina metoda bi u mom slučaju otjerala MM iz sobe, a komarac bi ostao! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nisi jedina
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hej cure.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
lilie, Miro, antonija - jeste vidjele kako su ove moje dvije neozbiljne
![]() Ovih dana "uzgajam" neko drugo cvijeće. Istina, nisu mi ruke zemljive, nego od cementa:
![]() ![]() Večeras vadim još posuda iz kalupa.
Bit će mi zabavna zima. Našla sam si zanimaciju!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya jednom jedan pelcerić molim od onog što može i u hladu!
![]() Posude su ti super. Stvarno si prava majstorica!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ej Hoya..... baš mi je drago da si počela raditi hypertufe Jako su ti lijepe obadvije vaze...samo naprijed |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Vilmač, hvala!
bako, sedum sarmetosum - može
Korijenko, dođi na satove. I ovako mi si obećala posjetu već odavno !
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo Hoya!!! Super mi je kad netko bilo što stvara svojim ručicama - a ovo je dvostruka korist - užitak i teglica! I ušteda, to ne smijem zanemariti - jer bismo sigurno puno novaca izdvojile za tako krasne posudice!! Bravo, bravo ti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida, nema većeg gušta nego nešto uspjeti napraviti, a da ti je stvarno po guštu
![]() Vilmač, zaboravila sam vam stvaiti link:
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za majstoricu
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus, evo još:
![]() Ove su danas izvađene iz kalupa, treba ih obraditi, ali mi se nije dalo, Sutra ...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya otvara grnčarski obrt (jel se tako kaže?) u modernoj verziji
![]() Ide to tebi, vidim da se beskrajno zabavljaš |
|
![]() |
|
Otok, daleko je to od obrta. I ovako samo razmišljam kome bi mogla pokloniti
![]() Zabavljam se ja sa puno toga ...
Ovo je biće unjelo radost u naš dom:
![]() i društvo je našem mezimcu, starijem psu.
Nadvio se ponosno, ali ga nevjerojatno poštuje kao starog i nemoćnog:
![]() Pa onda moj "apaurin" vrt.
Malo loptica:
![]() ![]() Moj biserak Lantana
![]() ![]() Red žutoga (Bog Anaida!)
![]() Red plavoga
![]() Red suncokreta (Lora, hvala)
![]() ![]() ![]() Red žednjaka (Bergenija
![]() ![]() Zid na ulazu gotovo je prekriven sedumima- i to pola zida smrckinoga
![]() ![]() a iste kombinacije, niske i puzave stavila sam na drugi kraj ulaza u dvorište. Samo njih, da i ovdje prekriju kamen i lošu zemlju:
![]() Slikala sam, ne da se pohvalim jer i sad izgleda grozno, nego da možemo uspoređivati za godinu dana. Tu je rasao korov od pola metra.
Dogodine valjda bude ljepša sivo - zelena slika!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hey Hoyice dolazim na instrukcije. Što ću inače raditi zimi
![]() ![]() A cvijeće ![]() Ares je zaista stasao u prelijepog ovčara i kako se samo lijepo odnosi prema starijemu ![]() A da skoro sam zaboravila, netko je neozbiljan kad je mlad, netko pošašavi kad je star, a netko se nikad ni ne opameti ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |