dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 222> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još s početka , osječam miris božura, mmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasan buket,pa zar ima išta ljepše!!? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasan jesenji buketić ruža!!
(kod mene si pitala da li gazanijama ne smeta mraz - za sada su još u top formi, ja ću ih probati zaštititi preko zime, u kamenjaru su mi, pa ću ih pokriti borovim grančicama, ali nisam sigurna da će uspjeti preživjeti zimu...)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Volim prošetati tvojim vrtićem, lijepo se odmorim. I pod mrazom je prekrasan
![]() ![]() Za onaj sedum ime mu je Sedum Palmeri..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivne su ti ruže, koliko boja....moram pohvaliti i stoljnak
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasan ti je ovaj kineski pod mrazom.... :D
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako si dobro dočarala mraz u svom dvorištu! Slike su jako lijepe, ali mi je žao prekrasnih ruža! |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ruže su još uvjek vrlo lijepe , vrt i u ovo doba godine izgleda prelijepo
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasan bijeli ugođaj
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok,zapamtila sam da si pisala o tom sedumu koji raste na riječkom prozoru,a da li možda znaš i njegovo ime,ne mogu nigdje naći.
Free,ostići su smrznuti,nešto sam napelcala,vidjet ćemo da li će preživjeti zimu,sjemena ima jako malo jer ovo vlažno ljeto neda sjemenu sazrijeti.
Gute,onaj patuljčić je Stidljivko
Svim mojim milim gošćama
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Makar je mraz štetan, slike su prekrasne. Ruže u cvatu a okružene mrazom. I ostale slike su lijepe, kao da je sve lagano posuto šećerom!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
A zakaj se je onaj patuljcic sakril ? Pa micek cuva tvoje blago
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bome se lipo drže ruže usprkos mrazu,a i sve drugo ti je lipo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Onaj sedum je baš sedum spurium tricolor, kako si i rekla. a ja te neću špotati ni ako fulaš, jer ni ja ima baš neznam imena, neki su jako slični, pa se lako fula. Onaj drugi među maćuhicama je otporan na zimu, na jednom riječkom prozoru (izvana) raste valjda već 30 godina.
Vrt ti je prekrasan i u ovo doba godine, prekrasni grmići u raznim bojama. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stigao mraz i u tvoje dvoriste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Vauuu,predivno..kako vi ovdje svi imate predivne vrtove ja zavidna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kineski šaš ti je krasan, ali i božikovina i svi ostali grmići na zadnjim sličicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pridružujem se zahvalama za krasne slikice koje si nam darovala!!!! Da li si sklonila unutra ostiće, da li si pokupila sjemenke ako ih ima, da li si možda zapelcala grančice ostića, da li imaš kaj viška, da li.....da li.......da li....kada će već jednom ta kava......prije nego mraz sve pojede!!!!!!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |