Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 203> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja ništa ne pišem kad se ne javljaš a meni baš drago idem mašući rukama
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
uf,samo mi pravite zazubice:)))
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Iris, ja sve pišem u blok, što kome moram spremiti, evo upisana si za kokotić.
Zvrk, nadam se da si se i najela trešanja, da nisi samo šetala
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Tresnje
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Mreža ti može spasiti plodove. Hoja je uspjela sa mrežom. ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
a moje trešnje pojedoše kosovi i vrapci
![]() p.s. jel mogu ja žicati sjeme kokotića....oni svijetlo plavi su predivni
![]() ![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Lantana mene je bilo u početku jako strah za te tuje, morali smo ih jako puno kupiti jer je livada dugačka i to je sa žicom jako ružno izgledalo. Kod nas u primorju rjetko tko radi živi zid od tuje, sadi se lovor višnja koja je najzahvalnija i trpi sušu. Ja sam baš htjela nešto drukčije jer lovor višnju imam oko šterne. Puno smo novaca potrošili od jedamput na te tuje tako da ja ih redovito ljeti zalijevam barem jedanput tjednoa i zamlja u koju smo ih sadili je običan travnjak i škrta crvena zemlja. Stalno ih pazim i za sada rastu i napreduju dobro.
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Korijenko prekrasno je sve na tvojoj hacijendi. Ovaj put moram pohvaliti thuje, volim te žive zidove, ali kod mene thuje ne idu nikako, dvije do tri godine dobro, a onda se samo posuše. A za trešnje
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Ako brzo organiziramo rječku kavicu moje će se curke najesti trešanja.
Gioia samo ti šeći, ja redovito švrljam po tvom vrtu.......
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
ma prava je uzivancija ponovno doci u tvoj vrt!
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Budem ljubomorna na zdravlje tvojih biljaka, hoste pucaju od ljepote. Meni vjetar ofuca sve.
![]() Kao prvo crvi su eko proteini, jedino nije lipo kad zapne za zub. Ako želite eliminirti crve , potopite trešnje u vodu i svi će isplivati. Tad zaklopite oči i prospite vodu. Kad pojedeš te trešnje , posadi ih i nama daš mladice ili možeš nam donijeti i košpice( molim te operi ih prije donošenja ![]() ![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma nećuuuuuuuuuuuu nama bi pčele na mene pustila-ma ne bojim se ja njih ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
|
I moj MM traži crve u višnjama i trešnjama, ja mu samo kažem nek prvo pusti mene da se najedem, pa nek ih onda poslije traži
![]() |
||
![]() |
||
|
nema problema kontesa, drugo proljeće kad budem sve opet presađivala odvojiti ću za tebe
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
mm trešnjice su fine,slatke,ali kod nas ove godine slabije nego prošle..
a cvijećke kao da čuje koliko ga hvalimo pa još jače cvate ![]() mogu li ja nekako bezicirati mali korjenčić te muškatne kadulje? ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Pored svega, sad još i drvored, sve mi je ljepše i ljepše kod tebe
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Čempresi, vojnici prekrasno izgledaju, a trešnje mmmmmmm... Volim tvoj vrt, uvijek u njemu uživam!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Znaš koliko puta mislim na tebe dok slikam, da mi je barem sad Mimar tu i da mi sve onako "profi" poslika....
Svima hvala na pohvalama.......
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Niho, spremila sam ti košnjicu sa pčelama, pa da te vidim ......
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Očito nemaju ni oni što jest kad kradu voće..... Lanjske godine niti na jednom stablu nije bilo niti jedne jedine trešnje, ove godine ne moramo se niti penjati koliko ih ima, natrpane jedna na drugoj. Svaki dan dva puta se sladim i kad počnem ne znam stat, toliko požderem ko prasac, do besvjesti da me svaki dan boli želudac, MM jako zrele ne jede kaže da imaju crve a ja kažem da je gore njima nego meni
![]() |
||
(zgora Opatije) |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |