Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 370> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove slike od prije i sad uvijek volim gledati, dočaravaju koliko čovjek ako je spreman, voljan i ima ljubavi može napraviti u relativno malo vremena! Zapanjile su me masline, ajme prekrasne su! Ono polje brnistre iza tvoje kuće nisam uspjela prije čini mi se ni komentirati, ali negdje mora mirisati...
A sad pitanje ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Cvijeće, okućnica-predivno!
Na jagode sam baš zavidna, mogu misliti kako su samo ukusne...
![]() p.s.nisam zaboravila na obećano poslati...nema me baš na forumu...dosta mi je "gužva" u životu...ali nisam zaboravila...
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
evo Lantane opet sa prekrasnim slikama
![]() Hvala ti i ovim putem na biljkama. stvarno si si dala oduška i natrpala svega i svačega. još kad bih znao imena svima, gdje bi mi bio kraj hehehe. no, naučit ću ja kad tad. ![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Par dana ne stignem zaviriti u tvoj vrt, kad ono rascvjetali se kaktusi, sukulenti, nešto novo, nešto staro, i opet prekrasne slike okoliša, kuća, mora to je ono što šalje pozitivne vibracije prema meni - hvala ti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tako brzo prođu te 4 godine, a toliko lijepih promjena!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo je zaista raj na zemlji
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
woow draga Lantana pa meni je srce stalo od ove ljepote, vidi se veliki napredak u ove 4 godine, vjerujem da ste uložili puno ljubavi i truda da to sve tako prekrasno izgleda..Ova slika mi je baš posebna..Pogled na more dok se na terasi pije kavica
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a ona brnistra ti je odmah iz leđa,fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Predivno
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Aaaahhhh!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
kuća bez cvića:
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kako cviće oplemeni,dokaz je kod tebe uspoređujući sliku kuće prije i sad,a još osoba koja kao ti ukonponira cviće da se sve skupa odaje fenomenalni dojam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana nije me bilo par dana, ali je oduševljenje tim veće, jer kod tebe je jednostavno prekrasno!!! Od cvijeća do pogleda na more, a i osjećam se nekako ugodno na tvojoj temi.
Pusicaaaaa
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
furešti budu svi popadali u trans kada vide ove fotke na internetu.
Ovo ljeto imaš sigurno gužvu, draga...
![]() Ako ti se onaj sukulent od Otok raširi do jeseni, voljela bih da bude jedan od stanovnika u mojem kainu
![]() ![]() ![]() Imam u sudoperu jednog mićeg , ali kaže MM da u podrumu ima jednog aluminijskog, velikog, od pokojne svekrve. Jedva čekam da ga pronađe...
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Trenutno mi samo fali kod tebe sto si mi daleko, a zabranili mi putovanja
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
AHHHHHH divno predivno ja samo stanem i gledam bez daha ovu tvoju ljepotu draga moja pa ti živis jednostavno u raju na zemlji!!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok imaš pravo sad je najljepše, vidjela sam nekidan ogromnu brnistru u koju se uplela divlja ruža bijelih cvjetova, krasan prizor, a nisam slikala
![]() Korijenko, žutu, žuto, cijeli se otok žuti... Gio, dođiiiii Kontesa brnistra jako lijepo miriši, možda najsličnije bagremu ili... Medvjede. žao mi je da nećeš mirisati brnistru, ali ima dana i godina... Sara samo sadi ti stari kaini su baš interesantni, meni se ovaj probio, a imam jedan koji je još čitav, pa onda u njega stavim pitar. Otok je odgovorila kako se zove ona ljepotica i hvala joj... Radosnica, nije presavršeno, ali ipak hvala ti... ![]() Niho, neka te samo čuva, da se ne izgubiš ![]() Anaida, ova brnistra se sama rasijava i naši je ljudi baš ne vole jer je to korov kojeg je nemoguće istrijebiti, nedavno su dio ove padine čistili bagerom da je mogu iščupati van, lijepa je kad cvate, ali inače guši sve oko sebe. Mira ![]() Malo sam sređivala slike za internet stranicu apartmana i evo za usporedbu nekoliko slika najgornjeg vrta 2006. Ove dvije špice su mlade masline, ruže imaju "već" dvije godine, sve u svemu pustoš, jedino je trava bila ljepša ![]() 2010. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Lantana,sve buja i cvjeta,sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divota, divota... I ja sam, kao i naša Otok, već razmišljala što je na nekim prijašnjim slikicama - a tek sada sam predivno iznenađena kad čujem da je brnistra. Netko ju je tako sadio ili je samonikla na tako velikoj površini? Tvoja je padina prekrasna, Lantanice. Sve pršti od boja, života, mirisa, ljepote..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |