OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 30> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slažem se da je sa drvom najljepše radit. nemam puno radova, ali nekako mi se čini da je sa drvom najlakše radit.
ovaj rad mi je najljepši
![]()
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
prekrasno, pogotovo ova zadnja
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,i meni je drvo najdraže.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Nisam ja baš neki stručnjak, ali probala sam lijepiti salvete na svašta - staklo, porculan, keramičke pločice, platno, a sada mi se nekako najviše sviđa raditi na drvu, nekako se salveta stopi s podlogom.
Ovo su radovi na daski, bit će poklopac za neke drvene kutije, namjerno nisam farbala podlogu, samo ću ofarbati ovaj tanki rub kad nađem boje
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znala sam!!!
Točno sam si mislila da je neki kolač.
Znaš gdje sada trebaš ići???
![]() |
|
![]() |
|
Pinca je kolač koji se peče za Uskrs - mislim da je zovu sirnica
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok dobro sam ja rekla da tebi sve ide od ruke.
Jajca jedinstvena ali me nešto drugo zapeklo u oči.
Pinca!!!
Šta je to???
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, posebno tanjur
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ovo je krasno
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasno,i tanjur i jajca..u prvi mah mi se ucinilo da je tanjur pun jaja,a ono salveta..
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Vidim da si se i ti uhavatila jajca, bravo, baš su slatka!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
jaja su super
![]() |
|
![]() |
|
Nisu prava, malo je prerano, ali sad sam izvježbala, pa ću i prava ukrasiti salvetama
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Koja vesela jaja, jesu li prava?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
i nekoliko jaja, koja još moram dovršiti - ofarbati sa druge strane
![]() |
|
![]() |
|
jedan tanjur za pincu (pogaču)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |