nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anči39 ,Mali kaktus Hvala na posjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga nuna u tvom vrtu sam često eto da se samo javim , tebe nešto dugo nema sigurno ima noviteta.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
prelijepo puno cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
nuna danas sap prelistala tvoj vrt od prve do zadnje stranice i moja ocjena je 10. imaš predivne biljke a tek fuksije i ruže su predivne.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga nuna, iako su slikice iz kolovoza, nisam ih vidjela, jer ima puno vrtova, pa dok ja sve to obiđem - nije lako, no vrijedilo je draga-krasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Smail Hvala na posjeti,nisam nešto u zadnje vrijeme stizala postavljati slike.Biće nešto uskoro.
Drenova takođe Hvala na posjeti pa navrati opet. Fany54 Hvala i tebi na posjeti nadam se da ti je bilo lijepo u mome vrtu Triša Takođe Hvala i zaista je puno vrtova tako da i sama ne stignem sve pregledati uglavnom kada imaš vremena slobodno svrati biće nešto i novo. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pregledala sam tvoj vrt sve mi se dopada gdje si spavas zimski san
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Prekrasne biljčice imaš. a posebno me se dojmila dipladenija (valjda zato kaj je nemam ali i nemogu naletjet nigdje na nju)!!!! Uživala sam u sličicama tvojih ruža, a prekrasna mi je ona paprat kod ulaznih vratiju, sada si je unijela, ali famozna je!!!! Puno pozdrava od Free |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Enrikova nona hvala naposjeti izgleda da baš spavam zimski san.Kad se probudim u proljeće biće slika ha.ha.ha.
Freeland44 hvala na posjeti.Dipladenija se i meni svidjela čim sam je ugledala.Nisam joj mogla odoljeti što se i vidi.Neznam koliko si mi blizu da ti je izpelcam.Paprat je sada na prezimljavanju. 1234DRENOVA Hvala na posjeti. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga nuna dugo te nije bilo ovom prilikom želim ti mnogo sreće u novoj godini i što više cvijetića.
![]() |
|
![]() |
|
U pravu si nisam nešto u zadnje vrijeme stizala.Znala sam ponekad samo pogledati šta ima novo, bez ostavljanja komentara
Takođe i tebi sve najbolje u 2011 godini želim.Puno zdravlja,sreće i naravno raznovrsnog cvijeća. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sretna Nova godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 Hvala i tebi takođe sve najbolje u 2011.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve najbolje u 2011-oj
![]() |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Nuna, lijepo cvijeće imaš ,a ona mirisna , starinska ruža je predivna. Ja imam nešto slično i miris je onako reski starinski . Ali vidim dugo se ne javljaš , vjerujem da ima novosti u tvom vrtu .Veselim se novim slikicama. |
|
![]() |
|
gioiaa sa zakašnjenjem i tebi takođe sve najbolje.
opsjena jedva čekam da ta ruža procvijeta da napravim sok. Svratim ja na forum ali nisam postavljala slike. |
|
![]() |
|
Evo nešto malo slikica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |