DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 86> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesto novo i opet preprekrasno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
svida mi se kompozicija na prvom morskom tanjuricu...bravo!
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Sviđa mi se veći tanjur...s obzirom da si radila s decoupage papirom....jako dobro.
![]() |
||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
Tanjir je prekrasan!!!
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Lula,nije decoupage papir. To ti je rižin papir.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
krasan rad u morskim motivima,a brzo će i ljeto....
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Morski tanjur i zdjelica = fantazija!
![]() |
||
![]() |
||
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
|
joj cure, MOzart kugle....... Natjerale ste me da otvorim špajzu i otvorim punu kutiju!
![]() Anđelka, prelijepi radovi!
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Oprosti...ispravak krivog navoda....ma iskreno... svejedno što je i dalje tvrdim što sam rekla.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
Super ti je ova divka
![]() |
||
![]() |
||
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
|
Molim jednu divku..
![]() |
||
Bolje biti vjetar nego list!
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasna je,njezna,i jako uredno napravljena
|
||
![]() |
||
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
|
I ja bih pila divku koja je poslužena iz takve krasne đezvice -
obožavam sitne motive
|
||
![]() |
||
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
|
Tanjur s morskim motivima mi je prekrasan,ali kad sam ugledala đezvicu
![]() |
||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Cure, hvala na pohvalama
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
strašno mi se sviđa!!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Seli su na bocu ko kec na 11! Odlicno!!!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |