Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo je šareno kod tebe u vrtu,po slikama se vidi kako cvijeće brzo raste
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Krasni su ti grmići i va žuta trajnica Karmen, a Ela je preljepa!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Evo još malo slika: prije i poslije. Razlika je samo tjedan dana.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala što ste navratili.
Dijana možda se upšoznamo na nekoj od slijedećih kavica.
Lovro grmić ne miriši
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dobro nam se vratila!
I mene je očaral predivan proljetan tepih jaglaca, kao i onaj roza grmić...jel miriše??? Prehlađena sam, pa možda ne osjećam! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hej susjeda! Evo i mene da zavirim u tvoj vrt.Šteta što nevidim stare slike. Sigurno su bile super.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivan proljetni travnjak, ko šareni tepih |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala vam. Neznam da li bi trebala možda obrisati ovo od ranije. Možda mi tu može pomoći admin.
Ali da nastavim s malo novih sličica.
Jedan proljetni grm koji jako voli sunce, ali na žalost cvijet mu traje svega nekoliko dana.
Japanska dunja
Moja Ela se sunča
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I ja sam, ko i Free htjela prosetati tvojim vrtom ali na zalost niti jedne slicice, osim ovih danasnjih. Prije ga nisam vidjela, bila je na njemu predebela prasina.
Cekam one od pocetka.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
veselim bojama je prošaran tvoj travnjak
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Free, samo navrati - nažalost niti ja ne vidim te sličice više. Stavljala sam ih mislim preko photobucketa ( sada se ne vide ). Zato ću krenuti ispočetka.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jako bi voljela prošetati tvojim vrtekom u središtu Osjeka, pogledati tvoje biljčice ali i vidjeti tvoju Ellu !!!
Ali . . . . nažalost, ne vidim ni jednu sličicu, vidljive su mi samo ove današnje sličice jaglaca i ljubičica !! Jel to nešto ide krivo kod tebe ili mene, jer vidim, prije su cure vidjele i komentirale !! Ali doći ću ponovo !! Do tada, doviđenja ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima, puh, puh, pokušavam otresti prašinu koja se uhvatila. Nije me duuuuugo bilo ( naravno svašta se izdogađalo ) svejedno vas pratim i uživam u šetnji vašim vrtovima, u vašem adrenalinu i ljubavi koju posvećujete biljčicama. I ja ih volim i želim vam malo pokazati što ima kod mene novoga u vrtu.
Kako sam većinom posadila trajnice - one su još uvijek tu - a sezonskim cvijećem nadopunjujem moje gredice.
Započet ću ovim divljim jaglacima, nisam ih sadila, sami se zametnuli i bilo nam je žao kositi travu koju su krasili zajedno s ljubičicama.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jedva čekam nove,ljetne slikice cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Dugo me nije bilo ali evo me opet s vama. Za sada samo pozdrav svima a uskoro stižu i nove fotke. Sada idem pogledati vaše vrtove
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Neću ništa izdvajati svako cvijeće je lijepo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
lijepo posebno ona perunika smeđa
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
dosta dobro samo tako nastavi
|
|
![]() |
|
Evo procvjetao je i ružičasti božur i u kombinaciji s centranthus ruber lijepo se nadopunjuju.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da nije naslova čovjek ne bi povjerovao ovoliko gustog zelenila... pa još puno cvijeća - u gradu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |