Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 165> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni su, a vidim i snaha voli cvijeće, baš mi je drago, bit će to prava kućica u cvijeću
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Još malo hibija za sve koji uživaju u njihovoj ljepoti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ajme koji hibiskusi!!!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromi jel tvoj u podrumu ili nekoj sobi (prozoru )?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bromi....kad gledam ovo tvoje cvijeće...najradije bi da me komp.ekran uvuće, pa da dođem do tvog dvorištai... ko leptirić, hop, cvjetić, sim, hop,, cvjetić, tam!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nevjerojatna ljepota! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Imam problem sa Plubagom. Počelo mu se sušiti lišće naglo i odpadati .Stoji mi u ne grijanom hodniku ima svjetla ,ne baš direktnog (ako se to može reči za ovo doba godine ) i nije premokra zemlja ,što više suha je .Sad sam ga zalila,izrezala i to što mi se čini da je dobro pozabadala u zemlju,a njega ostavila da raste ako ne propadne Pozdrav !!
|
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje hvala na posjeti ...evo još malo slikica ali ovaj puta najprije slika hibija, mini orhideje i bugenvilije moje prijateljice lili 68
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala na posjeti i lijepim riječima
![]() Torino i Jayella ![]() ![]() ![]() evo malo i adeniuma trenutno nema procvijetalih, a neki su i bez lista ![]() ![]() ovo je stari iz reznice na zasluženom odmoru ...cvijetao je cijelo ljeto ![]() tu su i orhideje čini mi se da se neke spremaju na cvijetanje ![]() ![]() e neke imaju bebače ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovamo bolje da ne zalazim jer kad dođem ovako izgledam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
slažem se s lantanom! sve je prelijepo!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Čestitke budućnoj baki i mladom paru i čestitke za prekrasne, rijetko viđene hibiskuse!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zahvaljujući tebi,kupila sam si jedan mali hibiskus,nije tako egzotičan kao tvoji,ali uživam u njemu,pogotovo sad kad mi cvijeta i svakom pogledom na njega se sjetim tvojeg carstva
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma ne samo da ih imaš puno nego im i imena znaš
![]() Krasni su adeniumi i orhideje. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anči ne sekiraj se i moj plumbago pogubi list i jako ga obrežem, a on svako proljeće bude još ljepši i gušći..
![]() Bako i ja bih još takvih prozora jer treba mjesta i za drugo cvijeće..tako su orhideje završile kod snahe...srečom voli cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravo uzivanje
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da mi je imati tvoje hibi-prozore! Fantastični su ti. Ja, nažalost, imam samo jedan prozor na kojem cvijeće ne bi pougibalo.. a taj je do kraja popunjen ljubicama. Ali ni ostalo ti cvijeće ne zaostaje.Prepredivno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Majko mila koja cvjetna raskoš
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |