nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 33> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Savršene lampe vrhunske majstorice!
Ili bolje da kažem, vrhunske umjetnice! Iako, moram priznati da favoriziram prvu, mada su obje genijalne! Svaka čast Nado! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
L=htt[URp://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/12090.aspx]
borosane za moju kolegicu |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Borosane su pekrasne...uhh, ako ih vidi Nina Violić?!:)
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Nisam ih nosila do sada, ali ove bi sigurno obula! Da, da!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala što ste pogledale i komentirale, lijepo je dobiti pohvalu od majstorica.
Mare D M da bar vidi Nina kako možemo urediti borosane. |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
za renn
Pošalji jedne bijele , vračam oslikane |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() ![]() Jesi ljepila salvetu običnim ljepilom ili za tkanine? Čime se ih zaštitila? Ja sam radila startarsice..puno sitnije motive salvete i sve mi je popucalo i ogulila mi se salveta ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kao i sve do sada "originalno i unikatno".
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lolipop
Salvetu sam ljepila ljepilom za tkaninu i na kraju prelakirala akrilnim lakom, neznam kako će se ponašati jer nemem iskustva sa takvim stvarima, kolegici sam napomenula da ne dajem garanciju na rok trajanja. Gogs Na plave napravi tehnikom dec. na tamnoj podlozi. |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Akrilnim lakom u spreju ili?
Jesi ljepilo nečim fiksirala?(ne znam dal se to treba radit) Ja sam radila ljepilom za tkaninu i onda prelakirala u otprilike 5 slojeva autolakom i onda ih je sestra obukla i sve joj je popucalo i počelo se odvajat..baš sam bila ljuta..grr |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Uljepšati,borosane-za mene najružnijeg Yu proizvoda,doista je totalno super ideja.ja bi ovu ideju da se mene pita proglasila hitom ! Svaka čast ,nešto tako preružno sijetiti se preurediti za mene je totalna fora.Oduševila si me.Originalno za sto.Ta vrsta kreativnosti vraća me iznova na ovaj forum.Čestitam
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nitko tko ih je na poslu morao nositi nije ih volio, iako su svi govorili da su udobne. A ove su valjda isto udobne, a uz to još i lijepe.
|
|
![]() |
|
lollipop
Lakirala sam ih samo jednom univerzalnim akrilnim lakom , ima ga u spreju, a ja koristim veće pakiranje u limenki jer mi je tako ekonomičnije. Neznam koliko će izdržati, ali nisam namjerno lakirala u više slojeva da ne napravim debeli sloj koji će lakše pucati (ja tako mislim)nego samo jedan koji se odmah stopio sa tkaninom. Javit ću kako se ponašaju, uglavnom ih je moja kolegica jučer ponosno prošetala gradom,dobro ste pročitali gradom i fakultetom i naišla na odobravanje. Možda sam napravila ludost , pa svi malo pričekajte, ako ste mislili uređivati starke ili slično možda se za dva dana raspadnu |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nado,svaka cast,originalno samo tako ,osvjezila si forum.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |