Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 49> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prolječe,ove ruže koja sam kupila su 3km(1,50e)iste ove ruže u obi-ju su skuplje za 1 eur,u mekuru za 0,50.Sve zavisi od centra do centra i proizvodjača naravno..Imaš ih od 1,50e pa do 6 eura.Ove od green gardena sam i prije kupovala,i zadovoljna sam njima,primi se svaka,boja je kao na slici..Bar do sad...Vidjet ćemo za ove nove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
[QUOTE=voki]U Novom Sadu su ruže od 1 - 1,4 eura.[/QUOTE
To je jaaaako povoljno...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
U Novom Sadu su ruže od 1 - 1,4 eura.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Alisa kako se kreću cijene ruža kod vas???
Ove koje si kupila su jaaaako lijepe...
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Triša ne gubi nadu za stefanotis...Ja sam imala isti problem,vec sam ti to napisala,kako je izgubio vise od pola listova,prvo su pozutili,i to odjednom velieki br.a kasnije i otpali..Slikat cu ga sutra da vidisš kako mu raste nešto novo na mjestila gdje bili listovi,il je cvijet il list..Ali bitno je da se oporavlja...Dok se navikne na novi dom,pusti ga malo,i vidjet ceš....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što reći na sve ovo. Godinama kibiciram neku biljku, onda si nešto zaradim i odem kupiti - ove godine je to bio Stefanotis, odem na tri dana u vikendicu i vratim se a ono tuga i jad, sve žuto pupoljci napola osušeni, vjerojatno će svi otpasti i tužna, najtužnija shvatim da moj predivni stefanotis "umire".
Tako je ponekad sa skupim biljkama (65 kn), pa onda si mislim hrpa lukovica ili sjemenja za te novce, a veselje neizmjerno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Da se upišem i na ovu temu....
![]() ![]() ![]() ove ruze sam juce kupila neplanirano,pa sam opet danas otišla po još,malo poduplala ![]() ![]() kanu i dragu sam dobila od jasmin ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
voki i kat.rea
![]() ![]() Sve samu sebe zaustavljam. Ne znam do kad ću izdržati!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ideje za sadnju več 3 mjeseca skupljam na ovom forumu škicajući po tuđim vrtovima. Nažalost, moje iskustvo što se sadnica i sjemenja tiče je da rijetko naletim na ono što baš tražim, a onda uvijek kupim i nešto što nisam uopće planirala. Nekada je to "dobra investicija" , nekada bogme "loša investicija".tja |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
uf kat.rea izbor i ulov ti je fantastičan!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Ne znam za Zg, ali u Splitu sam platila prije par dana lukovice Dalija i Irisa po 8kn (u Baumax-a), i ja sam skoro pala u nesvijest kad sam vidjela cijene među cvijećem, al tamo na izlazu kad se prođe kasa ima na 2 palete lukovica na akciji (ko u priči)......nije mi bilo žao izabrala sam i vratila se ponovno u red za naplatu.......sad se mislim bi li se opet zaletila do Baumax-a i uzela još.....dobro je rekla Triša: Nikad dosta lukovica!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha pa morala sam nešto napraviti. Vi stalno nešto kupujete, riječanke i dalmatinke več siju i sade na veliko, o baki Bei da i ne pričamo, a ja sanjam cviječe, kombinacije koje ču gdje saditi
![]() Što se tiče crnog sljeza možemo podijeliti, ima dosta sjemenčica u vrečici.
|
|
![]() |
|
Lana slažem se s tobom. I ja sam u subotu bila u baumaxu, iznenadila sam se kako su skupi!!!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
bravo društvo, stvarno ste se dobro ponovili svi redom
Nego da niste možda opljačkali negdje banku
![]() Voki predivna kolekcija..... ovo će još više povećati tvoje ionako bogato cvjetno carstvo.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Shasha, Gloriosa je penjačica, moraš joj obezbediti konstrukciju, kod mene do jeseni propadne gomolj, a formiraju se dva nova. Ima i tema o njoj u lukovicama i gomoljima. |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gornji post je bio za kat.reino cvijeće, no vidim da mi je i voki uletio u međuvremenu, pa stvarno si se ponovio voki - predivo cvijeće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ajme koliko si toha "ufatila" - sigurno ti je novčanik prazan, ali neka ovo je prekrasno, a one kale "mango" su prva liga - mogla bih i ja nešto još od kala, iako sam u jesen posadila preko 150 lukovica, ali nikad nije previše.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Moje nove biljčice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Woooow,ti ne da si se zarazila nego si ovisnica.Buš na odvikavanje trebala
![]() Ovaj,crni slijez mi je zapeo za oko.Nemamo bauhaus no možda bi ga u baumaxu našla.
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Ulov je fantastičan. Bit će odličan "brujet".
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |