Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj dekupaž
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj dekupaž

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 27>
Korisnik
Poruka
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 19:19
U pravu si, ruze sam oslikala na dasciciSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 23:18
Ajme stvari,ajme printova po mom ukusu.Čestitam na talentu.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 23:35
...draga File, nakon Kami i Mare N. sve drugo bi bilo suvišno pisati... ali moram ti odati veliko poštovanje, posebno za shabby okvir jer je doista poseban do zadnjeg detalja  ....i stakleni tanjur s maslinama je prekrasan, a malo eksperimentiranja uvijek dobro dodje... ovo što se tebi dogodilo kod raspucavanja na zadnjem tanjuru i ja sam jednom doživjela, malo zlatnog spreja baš je dobro sjelo i na kraju sve to skupa izgleda kao da je tako moralo biti Thumbs%20Up
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 09:00
cure moje smile79hvala na posjeti i pohvalama (sad sam ja kao važna)smile199
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 10:36
Sve mi je super file smile141
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 17:14
Tanjuri su mi lijepi, zapravo se ne mogu odluciti koji mi se vise svidja Tongue... a savjet koji ti je milim Slavica napisala je i u mojim slucajevima funkcionirao... ali okvir... e da... okvir... jako staro, jako lijepo i jaaako mi se svidjasmile93
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:32
Nemam riječi...prekrasno...
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 21:51

dorina ,lluvia ,danci smile79hvala za ljepe riječi one su mi pokretači za dalje

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 00:00
File nisi napisala šta bi sa tanjurom!Jesi li začepila više te rupe ili si ga ostavila rupićastog!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 13:34
slavica začepila sam rupe ali nisam još poslikala da vam pokažem , imam sve moguće upale gornjih dišnih puteva pa sam ti u postelji
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 14:40
Samo se ti draga liječi,ima za tanjur vremena!smile78
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 13:12
evo i mene sa par novih stvari
najprije onaj pijat kome je trebalo začepiti podivljalo raspucavanje,ja zadovoljna sad je to ok
a sad jedan cvijetni pijat a nakon toga jedna posudica za masline
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 13:27
Prekrasni tanjurići, a ispucavanje prekrasno smile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 13:44
tanjurići su odlični,raspucavanje isto,meni je favorit tanjur sa ružama smile72
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 16:43

Tanjurići su prekrasni, pogotovo prvi Smile

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 17:13
Tanjuri su ti odlicni, prava si majstorica smile141smile99
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 20:46
Prvo-drago mi je da je tebi bolje( a očito je dok si i slike stavljlala)a drugo -kako Primavera veli-baš je tako trebalo bit!Tanjur je odličan a i ostalo takođe ali mi je osobito drago zbog tanjura jer znam kako je to kad  sve napraviš i onda ti se tako nešto dogodi!Gledaj na to kao na pozitivno iskustvo jer iz toga si opet izvukla nešto dobro!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 21:23
super si uspjela doraditi tanjur sa narcisama. Ostali radovi isto tako ne zaostaju!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 00:11
mmm, ovaj s ružama je baš kraljevski, duguljasti za masline prekrasan, a popravljeni je ispao baš kako treba... lijepa serija tanjura smile141smile141smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 09:38
Tanjur sa ružama prekrasan,obožavam cvijetne salvete,a na ruže se rastopim...super
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.