Maredelmare-galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufff, opet!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ajde očisti box
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hvala ti u njegovo ime, godinama on to radi i razvija, proširuje asortiman..jako dobro prodaje, jer su zaista kvalitetne u upotrebljive stvari. Ja nosim inox narukvice (traajat će 100 godina),one okrugle naušnice od masline, a podmetači (naročito onaj s više riba koje inače šetaju po inox/mesing šipkama) i onaj stalak za kuhinjske papirnate role...odlično, vjeruj mi.
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predobro! jako lijepi radovi. zet je pravi meštar
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da mi nećete zamjeriti što ovdje stavljam radove koji nemaju veze s ovom tehnikom, ali nema smisla da otvaram novu galeriju, jer ih neću više dodavati ovdje-nisu moji radovi.
Ovo radi moj zet (od sestre muž, ili kako se već gdje to kaže), i htjela sam ih pokazati. Radovi su slikani na štandu, i iako sam odlučila staviti više slika, ima tu još dosta toga što na slikama nije. Inače su od punog drveta-bukve,hrasta,masline-maslina je naročito tražena, uz dodatke vrlo kvalitetnog inoxa i mesinga: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne znam koliko vam je ovo sve skupa pregledno, al kako je slikano na štandu, a tamo je uvijek velika gužva od mnoštva radova, nadam se da ćete bar imati neku predodžbu. |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga moja ne znam šta bih izdvojila........kod tebe mac divnih novih radova
![]() |
|
![]() |
|
Evo sam greškom izbrisala cijeli sandučić, umjesto nekoliko poruka...a biser sam, nema šta!
E sad mi možeš pisat koliko oćeš, ima mistaaaaa ko u priči ![]() ![]() Primavera, biljana, gogs, rose, šabica, hvala vam na komentarima. Primavera, moram naglasit da mi je ovo prvi tanjur (stakleni) koji sam radila i otporan je..nemaš pojma koliko, hahahahaha Doduše, nisam ga probala bacat na pod:)))) Dala sam se u potragu za smokvama, lavandama, maslinama,...svim što ima veze s ovim mojim krajevima, jer će mi to trebat uskoro, da bar dođem na pozitivnu nulu. Ma nekad budem i u plusu, samo ja taj plus odmah nokautiram nabavkom materijala-jedan korak naprijed, dva nazad:))) |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Mare,namogu poslati poruku,pun ti je pretinac!
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Ma sve je odlično i tanjur
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
visilica je fantać!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
o la la, vidjela ja štand, Ima tu svega oku ugodnoga.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...evo i ja se dovukla do tvoje prelijepe galerije
![]() ![]() ...a kutijicaaaaa s maslinama je božanstvena
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala KIKA i mnataša
![]() ![]() KIKA, imam dosta slika cijelog štanda, ali slavica08, je neke već stavila-većinom di su bili naši radovi (mislim..?..hm..) ..pa nisam htjela duplirat, ponovo stavljat slike štanda, iako na mojima ima cijeli štand- dakle, i radovi od drugih iz naše udruge. |
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pregršt divnih uskršnjih dekoracija si nam priredila... divno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Maredelmare uvijek neko iznenađenje,baš mi krivo što ne upitah ništa u vezi radova kad sam stajala kod štanda.Kćer i ja smo rekle kakvi lijepi radovi,ali žurba nas potjera.
|
|
![]() |
|
Ako ništa, postat ću poznata kao vrstan fotograf
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Viđeno uživo,ljepše nego na slici,vjerujte na riječ!
|
|
![]() |
|
Evo sam zaboravila ovo stavit-brzinski slikano na štandu..ništa posebno, samo jedna dječja visilica s malim šuškavim, ljuljajućim detaljima na dnu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
meni je ovaj tanju fenomenalan, volim ovako jednostavne stvarčice bez puno cifranja, a još kad ispadne ovako dobro.....vauuu! I kutijici se nema šta prigovoriti, predobra je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |