Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:22
Evo i nekih novih stanovnika mog vrta, pristiglih u paketu. Nadam se da je ovo glicinija, smjestila sam je u žardinjeru iz koje će se moći penjati prema balkonu Cool

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:44
U tome pupoljku se nalaze sitne sjemenke...

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:21
I ona zagonetna "trava" s pupićima otvorila je prve cvjetiće Very%20Happy , zna li netko kako se zove?

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:35
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

samo neka buja i raste
ta travica sa slatkim cvjeticem je Tradescantija
Gioia od srca! Svakim danom je ljepša pa idem odmah proguglati da saznam kako da je njegujem i hoće li joj smetati poluhlad pod lozom!?
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:23
Ova biljčica mi je nekako poznata, ali se ne mogu sjetiti kako se zove Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:48
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

U tome pupoljku se nalaze sitne sjemenke...

Baš sam neznalica smile157! Još samo da mi Lantana kaže jeli vrtni ili kućni Embarrassed
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:13
Predivna je tvoja oaza...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:25
samo neka buja i raste
ta travica sa slatkim cvjeticem je Tradescantija
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:50
Mmmmm.....karanfilići,predivni karanfilići-obožavam ih,hostama očigledno prija ovo kišovito vrijeme i kod mene su bujniji nego prijašnjih godina,a biti će na kraju bjelih mirisnih ljiljanića,ovaj cvjetak, što si čekala da pupići procvjetaju , prelijep je i ima tako ljupki cvjetićThumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:17
Moje hoste kao da su "poludile", ako nastave ovako bujati, uskoro nećemo moći stati u dvorište Sad

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:27
Mislim da je sjeme hibiskusa ono okruglo...
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:45
Misty u mahunama ti je Judino drvo. Ja sam ga posebno naručio od Lantane pa me razveselila i sad znam kaj je, hehehehehe
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:15
Konačno je jutros svanulo sunce! Smile Bojala sam se da ove preobilne kiše (kod nas 120 l. na m2!) neće prijati nekim biljčicama u mom vrtu. Ipak preživjele su Very%20Happy!
Lila karanfilići su ocvali Sad , ali bijeli su se samo još više rascvali i jače zamirisali Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:26
Sad mi treba pomoć! U paketu je stiglo i sjeme, samo neznam čega? A trebala bih znati da znam gdje ga mogu smjestiti Rolling%20Eyes

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:59
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

samo neka buja i raste [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />
ta travica sa slatkim cvjeticem je Tradescantija [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
Gioia [IMG]http://i377.photobucket.com/albums/oo213/Becca-27/thThankYou.gif" /> od srca! Svakim danom je ljepša pa idem odmah proguglati da saznam kako da je njegujem i hoće li joj smetati poluhlad pod lozom!?

skoro je neunistiva,ne brini
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:19
I hibić buja u svom novom stanu Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:30

Mislim da je sjeme hibiskusa ono okruglo...
Hibići imaju tako krupne sjemenke??? Shocked
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:18
Kiša je prijala i lozi, puna je malih grozdića Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 10:29

Predivna je tvoja oaza...
Hvala ti Željka, za mene je to bila oaza i prije nego sam išta u nju posadila, za koju godinu možda će se moći mjeriti s ovim prelijepim vrtovima ovdje LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:59
Samo ga trehni u zemlju niknuće sve ništa ne brini -smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.