Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam prošetala tvojim vrtom.... Ima svega lijepoga.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Dokle vise to spavanje ![]() ![]() proso februar,evo i mart prodje a ti jos lalas ![]() Moja "tvoja" goruca ljubav vec stigla za rasadjivanje a ti jos lalas ![]() ![]() 'Ajdeeeeee...semencice cekaju na tebe ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kakvo je to bezobzirno buđenje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ne moze
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Da zbilja bi trebala,pripremila sam sjemenke ali još ništa nisa posijala.Ne žurim prošle godine nisam mogla čekati pa sam sijala u veljači pa poslije dugo nisam ih mogla saditi vani.Ove godine sam odlučila pričekati kada ugrije brzo evo njih.Zato još malo evo i mene uglavnom planiram i čakam toplije dane a i to je dio posla.
Kod tebe ljubav već raste?Super bojala sam se hoće klijat. Bude uskoro radova ne brini. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
evo i ja došla da vidim kakvi su radovi u tijeku.
jutros je opet sve bijelo od mraza, ali teritorij ti je krasan i možeš ga pretvoriti u pravi park. dobro si rekla da još sve stigneš posijati. ljetnice brzo izađu kad vani ugrije, a trajnice možeš sijati i puno kasnije jer ionako malo koja će cvjetati ove godine. radujem se stvaranju još jednog slavonskog vrta. čardak,simbol naše slavonije me oduševio.a još i kukuruzi u njemu.... ukrasi ga biljkama i gledati ćemo prekrasne slike. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
samo sam prošetala da vidim u kojoj je fazi sadnja.
![]() |
|
![]() |
|
Slavuj i ja tako razmišljam... a čardak nije moj ali kao da i je,vidiš dobra ideja.
Camellija još ništa ali uskoro kreće. Betty evo samo malo i krećem. Hvala vam na posjeti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Samo da ostavim pozdrav
![]() Zaista ćeš se naraditi s onim komadom travnjaka, ali koji će to sladak posao biti! Jedva čekam vidjeti što si isplanirala.... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
I ja sam tek sada prošetala tvojim vrtom i zaista ti je prekrasno cvijeće. Ne mogu se odlučiti da li su to hibiskusi, krug sa sedumima ili sve ostalo. Sve kao cjelina ti je predivno!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Arim, ovo je preslatko !
Dakle ti znaš svašta raditi, ne samo cvijeće saditi ! Bravo za Arim majstoricu, ima baš krasnu pregačicu ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nakon ovako raspjevane Glikice ja mogu samo reći
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Pregača je super. Ovaj cif razotkriva sve više kreativaca ![]() A mene još zanima da li i šlingaš. Vidjela sam ti na stolu prekrasan, vezom bogato ukrašen stolnjak. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Glikica lijepo si me opjevala,pravi bećarac.
Aralija ![]() Bucka na žalost neznam šlingati ali želja mi je naučiti. |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o kod tebe će biti posla,krasan prostor imaš,a cvjećkice kućne su lijepo rascvjetane,ma tvoje vrijedne ruke će to sve lijepo napravit kao što je i tvoj ručni rad lijep i kreativan
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Njušim li ja to fini miris orahovca iz ove prekrasne boce?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Ipak ne orahovica već liker od rogača ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |