svesa-moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 41> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Baš je zdravo i lijepo tvoje cvijeće, a ruže
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Svesa.
Ova slika sa rascvjetanom jukom je prekrasna. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Bravo za juku majoj je več odavno cvijet otišao. Sve ostalo samo BRAVO
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pohvala za sve, yuku izdvajam kao nešto posebno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bila i ja malo na šetnji
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Mislim da je ovo moja prva šetnja tvojim dvorištem, ali sigurno ne i posljednja...lijepo i uredno! Posebno mi je za oko zapela Yucca filamentosa...imam i ja nekakvu yuccu, ali nikada mi nije cvjetala...možda je to takva vrsta, tko zna...ali tvoja je impresivna!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo i cvijeće i fotke, cvijet juke je tako krasno raskošan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
meni tvoje slike zrače nekom toplinom, vjerujem da si i ti takva osoba, zato
![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve ti je jako lijepo, ali juka... ostadoše mi oči na njoj.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala ja opet tvojim vrtom,juka me oduševila,prekrasna slika.
![]() |
|
![]() |
|
Ksan,OTOK,Klimatis,aralija,Glikica,mali kaktus,hvala vam za sve pohvale,drago mi je da vam se sviđa kod mene,dođite mi opet.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |