Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 243> |
Korisnik | ||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala,Natalija...ruži zaista ne smeta,a nas dve (melisa i ja) ćemo se već dogovoriti da bude kako ja kažem
![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
|
I ja mislim da je to. Lani sam na tom mjestu držala dature i ovo ljeto kada je niknulo bila sam sigurna da je to datura. (Dature su mi bile jako male i nisu uspjele pa sam smatrala da su ove godine oživjele). Hvala na prepoznavanju
|
||
![]() |
||
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
|
Uz astilbu je još kako su mi rekli potentila inače cvala je ovako ove godine ![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
imam novu biljčicu kojoj neznam ime.vjerojatno netko zna
![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Ajama, to bi trebalo da je dvornik. Bar mislim..
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
Meni su rekli da je ovo Dvornik. Kažu da se brzo širi
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
hvala vam googlat ću
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Ajama,ovo je Bergenija.
![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
lysimachia nummularia
|
||
![]() |
||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
hvala PUNOOOOO slavujVk
![]() |
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
opuntia subulata
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
Ooo da...hvala puno,mali kaktuse
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Dreamer ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
|
Pozdrav, može li mi netko reči koji je ovo cvijet? Hvala
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Dreamer,to ti je Fritillaria imperialis (carska kockavica).
|
||
![]() |
||
Dreamer ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
|
HVALAAAAA
![]() |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Što je ovo?
Trebao bi biti ovdje ali koji je... http://www.aroid.org/ Alocasia, Colocasia, ili Xanthosoma ili nešto treće što je SilveK izrasla iz komposta ![]() Pitali su a ja pitam vas, nemam ovo. ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Miro, da nije neki Arum ? |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |