Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 183184185186187 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za mjuzu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Bebolina bome.. Koji su to likovi uf....
Ali je predivni taj zuti stvarnoooo Ja sam svoje bebolince gledala malo veceras i mislim da su zreli za presadjivanje...2 od 2.mjeseca :O da samo kazem da su oni stariji prvi out presadjeni pred jesen prosle godine i nisu uopce imali grwncica a ovi se sami razgranali odma skoro svi... Ali sam ih ipak sve popincirala da jos vise grancica imaju... I veliki su ful... I sad nek mi netko kaze da nije do sjemena... Isti tretman su imali ovi duplo veci od onih od prosle god u ovo vrijeme... Moram ih sliknuti a nikako da sliknem haha |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Ajme bebi predivni su ovi sta si sad stavila... I drzim palceve da mahuna dozori
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina....predivni su, a da koštaju, ajme
![]() andina....i sad su krasni sijanci, a tek kad procvjetaju
|
|
![]() |
|
I da bebi u prodaju sjemenki se baci hihi
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Bitno je da su oni dobili korijenovu masu i da su se privikli na uvijete kod mene. Ove zime idu u mirovanje, osim novih tek pridošlih, njih moram cijelu zimu bedinati kao bebe-
Slikni svoje da ih vidimo...please
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bebolina ne zamaraj se birokracijom, to je tako i ne može drugačije, samo neka ti sad lijepo napreduje.
Ako mahuna dozrije i bude sjemenkica za eventualnu prodaju, piši me u tekicu, ok ? Ja ipak ne odustajem. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Zalijevam ih jedan dan samo odstajalom vodom, a drugi dan dodajem uravnoteženo gnojivo s mikroelementima rastopljeno u vodi u vrlo maloj količini (odokativno: naprstak na 5 litara). Ovih dana ću prihranu prorijediti na jednom tjedno, a od sredine rujna prestajem s prihranom i smanjujem zalijevanje. Vidjet ću kako će to podnijeti, pa ako bude suhih listova, možda opet malo pojačam zalijevanje (bit će cijelu zimu u toploj prostoriji). Sigurno ću ih rezati u proljeće (ako prežive, ha, ha), ali sumnjam da će reznice biti dovoljno velike za kalemljenje. Možda tek dogodine. Bebolina, čestitam na mahuni. Uopće ne sumnjam u to da će biti sjemena za izvoz! Iako su mi svi lijepi, posebno mi se sviđa ovaj zadnji bijelo - roza cvijet. Tako je nježan! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Andina,moje pohvale.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
andina prva se upisujem za sjemenke kad dođu za prodaju.gušt mi je uzgojiti od početka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 183184185186187 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |