Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 186187188189190 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 15:30
Panoramik.....

I pozdrav kroz nježan breskvin cvijet Hug

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 15:37
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Obožavam zumbule! Rozi su tako nježni. smile71

Bugice, to su i moji omiljeni a sad imam i čak 3 bijela u bijelom vrtu Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 15:40
Aha, vidjela sam, mogu samo zamisliti kako raskošno miriši tvoj vrt.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 15:43
Ma oni su predivni, imam jedan grmić i onih starinskih sitnijeg cvata , ja ih zovem obični plavi. Te berem za u vazu i za na groblje a ove "debeljuce " ostavljam u vrtu i oni su samo za gledanje i mirisanje Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 16:04

Prekrasno !
Baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom, kad već ne uživo, onda barem ovako virtualno.
Obožavam zumbule i kad gledam slike imam osjećaj da osjećam njihov miris  Smile.

smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 18:09
Korijenko volim šetnje tvojim vrtom i svaka nova slika me uvijek ponovo razveseli.Jednako mi je lijep u svim godišnjim dobima.Još da imam jednu tvoju grotu u svom vrtu....Prekrasno.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 18:58

Mala proljetna šetnjica tvojim vrtom, prepunog mirisa zumbula. Vidi se da si bila velika vrijednica, sve je, kak ti veliš, pic, pic.
Da li si ukr.breskvu držala u vazi, ili si s njom odmah u vrt. Koji ti je ono mali bijeli grmić u kutu, na gornjem panoramikub (ova stranica)?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 19:37
uživala sam u šetnji oko tvojih grota, mogu misliti koliko miriši kad prođeš pored zumbula smile149
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 21:10
Iz svakog kuta neki novi prizor! Zumbuli su krasni, no mene fascinira kako ti vrt i u nerascvjetanom izdanju izgleda zanimljivo i uredno. Opet se moram malo baciti na proučavanje i to od prve stranice tvoje teme. Smile
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 23:53
Korijenko ajme raskosnog li proljeca kod tebe,sve je prekrasno - roze zumbuli su mi divni, narcissi,..... ma sve mi je divno, uredno I lijepo - tako profinjeno.
moja tiha patnja je ova prepredivna mljecika
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 23:56
Lijepi ti je vrt u proljetnom izdanju, pravi užitak za šetnju, makar i virtualnu. Vidim da ukrasna breskvica brzo procvate. Mislim dok je još jako mala. To me veseli
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 10:22
Kod tebe je uvijek sve zrihtano! Baš je krasno, volim narcise u proljeće a oni starinski plavi zumbuli vraćaju me u djetinjstvo! Uh, odmah se bolje osjećam!
Ostavljam ti pozdrav!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 10:44
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Prekrasno !
Baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom, kad već ne uživo, onda barem ovako virtualno.
Obožavam zumbule i kad gledam slike imam osjećaj da osjećam njihov miris  Smile.

smile78

Anastazija, rado se sjećam kad si šetala kod mene , šteta da nije bilo lijepo rascvateno, nadam se našem ponovnom susretu Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 10:51
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Korijenko volim šetnje tvojim vrtom i svaka nova slika me uvijek ponovo razveseli.Jednako mi je lijep u svim godišnjim dobima.Još da imam jednu tvoju grotu u svom vrtu....Prekrasno.
Eh te grote...... vesele me strašno, priroda se pobrine za izgled vrta barem 50% ako ne i više.
Na žalost ne mogu ti ih poslati Wink, ali neki šupljikavi kamen mogu izorganizirati Wink izvori su mi dobro poznati Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 10:55
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Mala proljetna šetnjica tvojim vrtom, prepunog mirisa zumbula. Vidi se da si bila velika vrijednica, sve je, kak ti veliš, pic, pic.
Da li si ukr.breskvu držala u vazi, ili si s njom odmah u vrt. Koji ti je ono mali bijeli grmić u kutu, na gornjem panoramikub (ova stranica)?
Ma volim ja da je pici-pici Wink nekad i pretjerujem .....
Ovu breskvicu sam odmah posadila u vrt i prve godine mi je nekako kuburila, sad vidim da se mrda, počela je rast i konačno procvala Big smile
Onaj bijeli grm je EDGEWORTHIA Chrysantha, sad više nema cvat, sad je već prolistala ali po zimi je procvala i dugo cvala a kako mirišiiii   Big smile

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 11:07
Andina, konačno sam prošle sezone posložila sve tako da imam i preko zime lijep vrt, blažene ukrasne trave i zimzeleno bilje.....kombinacije famozne Thumbs Up

Klaudija, ako želiš ja ti šaljem mlječike, imam malih, one se same rasijavaju, mogu ti i veće poslat ako imaš koga da ti ide prema mojim krajevima. Ako ništa drugo skupljat ću ti sjemenje, klijavost 100%.

Ana, onaj mig znači da i ti imaš takvu breskvicu ? Bit ćeš zadovoljna , ona je jako lijepa Big smile

Floramye, i tebi veliki pozdrav, ono" uvijek zrihtano" je i moja misao kad dođem u tvoj vrt  Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 17:39
Evo me! Prijavljujem prvu proljetnu šetnjicu tvojim vrtom!smile199
Ne znam baš puno o vrtnom bilju. Večinu biljaka sam prvi put vidjela upravo na cif-u. To se odnosi i na ovu mlječiku. Oduševila me! Prekrasna biljka!!!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 18:17
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

I pozdrav kroz nježan breskvin cvijet Hug

bilo mi je lijepo šetati tvojom hacijednom,
hvala na pozdravu, breskvinom cvijetu i pogledu kroz breskvine grančice.Heart
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 18:41
...volim što je sve ovako do u detalj uredno i zbigecano...tvoja je hacijedna pravi mali raj, draga moja korijenkoSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 19:36
Predivno!
Grote su 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 186187188189190 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.