Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 370> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo nje opet sa svom tom ljepotom,ali sad si nabavila neku drugu boju ostića ma jedva čekam da budu kao tepih jer me ostavljaju bez daha!Znam da se ponavljam ali što mogu kad su mi savršeni....
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Svaki put uživam kad sam u tvom vrtu.Uvijek nas obraduješ nekim novim cvijetom,stalno se nešto tu kod tebe dešava,
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW!!! Prekrasno kak je kod vas na moru sve već u cvatu. Moje ruže tek u malim pupoljcima
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ne znam što bih više mogla reći, cure su već sve rekle, ispucale sve komplimente, pa mi samo preostaje da im se pridružim. Bravo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cjelokupni dojam, kako se to kaže je
![]() ![]() Mislim da Korijenko ima pravo, tvoji gosti uživaju ako sjede u vrtu, ne treba im ni more ni kupanje.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Do sada je sve bilo predivno a sada kada se otvaraju različiti cvijetovi i njihove boje nemam riječi.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ne mogu ništa izdvojiti! sve je prekrasno!
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Moj kratki boravak u gradu koristim između ostalog za obilazak vrtova poznanika na CiF-u. Prošetao sam Tvojim novim stranicama i nakon toga sjeo sređivati dojmove na Tvojoj prekrasnoj terasi uz meni omiljeni (oprosti na svojatanju) stepenasti kameni zid. Nemam što reći, što već nisam rekao, bilo bi otrcano ponavljati se, a druga pak varijanta već spada u poeziju i nije jednom muškarcu (iako lirske duše) vrijeme ni mjesto za takve iskaze.
LP P.S. Pasiflora je fantazija! |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kadulja i majčina dušica odaju miris mediterana,a ruže su uvijek kraljice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vraćaj se iz tih Brela i slikaj, mogli bi inače propustiti neki prekrasan prizor iz tvog vrta
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma dolazi već jednommmmmmm
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Novih slika nema pa ja još jednom prolazim tvojim vrtom. Ponovo oduševljenje.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koje ljepote,cvjeće je
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oli se vratija Šime?
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() Vjeverica jedva se vidi u sredini krošnje, nisam stigla napraviti zoom ![]() Pogled iz sobe, ispred balkona raste judino drvo koje je upravo ocvalo ![]() Balkon, ograda je debelo staklo, dolje žalo i bršljan ![]() Soba velika, s pogledom na more kroz borove ![]() Kod mene u par dana koliko me nije bilo puno novog cvijeća, nisam uspjela sve snimiti jer sam dobila goste pa sam morala spremati jesti (kako mi je lipo bilo u hotelu, samo sam jela ![]() ![]() Evo malo noviteta iz vrta Cistus , bušin, zvali smo ga zgužvani, po Braču cvate svugdje na divlje ![]() ![]() Božur, napokon jedan normalan cvijet ![]() Asterikus se rascvao ![]() Gillardia neumorna ![]() Procvao je i buhač ![]() Cotonaester je pun biljelih cvjetića ![]() i malo ruža one su sada najbrojnije Don Juan je pun cvjetova ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...nastavak sutra, samo da ne bude kiša ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidiš kako se don Juan rascvjetao dok tebe nije bilo doma
![]() a onaj zgužvani je od toga što su ti skakali po vrtu ![]() samo priznaj koga si sakrila ispod kreveta u onom hotelu pa čak vidila i vjevericu tamo gdje je nema ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ruža Don Juan oduševljava i bojom i brojem cvjetova.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nije ti loše bilo u Brelima...Dok te nije bilo krenulo je cvjetanje...Ruže, asteriscus,cistus....Ja sam pred dvije godine kupila bijeli i crveni cistus koji se sada spremaju cvasti..Tvoj ljubičasti je prekrasan..Ako budeš željela poslati ću ti reznice mojih da imaš kombinaciju od 3 boje...Jedino ne znam da li se razmnožava reznicama...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |