Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 187188189190191 203> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne slike, urednost tvoga vrta prosto odmara.
Mlječike su stvarno favoriti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Korijenko draga - srce si Hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I mislila sam si, Edgeworthia, nisam bila 100% sigurna. Moja je ove zime imala prvi puta pupove, čak tri komada, bila sam jako vesela, ali smrzli su se. ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Kako je kod tebe lijepo i uredno; tko zna, zna
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Aaaa divno, kad vidim ovu tvoju grotu - raspametim se. Kako mora lijepo mirisati sad u tvom vrtu kad su se rascvjetali zumbuli
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
E baš mi je Moon uzela riječi iz usta :). Obožavam zaviriti u tvoj vrt, ali ta grota mi jednostavno oduzme dah i gotovo. Fenomenalno !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Pozdrav rascvetanoj hasijendi!
Pozdrav gazdarici,prespretnoj vrtlarici! ![]() Svaki kutak je božanstven!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Draga vridnice, sve uredno kao u apoteci. Kada listam tvoje slike imam dojam da listam neki časopis pa svaka slijedeća stranica nosi novu ljepotu i raskoš. Tvoj vrt s ponosom nosi naziv hacijenda, kako ga ti zoveš, jer mene hacijende podsjećaju na prekrasne vrtove iz onih meksičkih serija gdje su vrtovi bajni. I tvoj spada tamo bajno, uredno, ljepo i prostrano.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ukrasna breskva je lijepa nježna, bijeli vrt se polako budi, teško je reči što je najljepše pored svih detalja u tvom vrtu, ali mene uvijek oduševi upravo bijeli vrt. Mlječike kod nas na Braču rastu uz cestu na divlje, ali ove tvoje impozantno djeluju. Kako i uvijek sve 5.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Miranda, Slavuj, Sara, Miška, Josipa, Klaudija, Nisa, Moon, Belica, Betty, Lantana..... hvala vam što ste tu, što zavirite u moj vrt i ostavite mi lijepe komentare i pozdrave..... svima šaljem
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma baš mi je žao, neznam koje minuse podnosi ali ja ju imam par godina u vrtu u malo zaštićenom mjestu.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oživio i tvoj vrt proljetnim bojama i mirisima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo je jedan od vrtova koji redovito posjećujem i koji je mom srcu posebno prirastao
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Toni, drago mi je da si svratio
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 187188189190191 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |