Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 187188189190191 282> |
Korisnik | ||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pažljivo gledam i čitam što si stavila na zakorjenjivanje. Ma sve se prima! To je tako kad se spoje ljubav, znanje i "zeleni prsti".
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Tvoj sijanac, lagestremija, je postala pravo malo drvce, ali ću je ipak još ovu zimu spremiti na zaštičeno mjesto. ![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Vajgela je jedan od najljepših cvatućih grmova, i nije baš grmić, dosta je velika i ako ju pustiš da slobodno raste, zauzet će puno mjesta. Bijele i šarenolisne su malo manje. ![]() ![]() Jednom si me pitala što ćeš raditi preko zime kada ne bude posla u vrtu, evo, zapiši si imena biljaka koje si dobila i probaj o svakoj saznati sve što je bitno, tako da možeš planirati što ćeš na proljeće premještati i kombinirati. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Od desetak grančica fratarskog papra i mladenkinog grma- samo jedna grančica pomalo "životari" ![]() ![]() ![]() nekada se grančice, kojima sam zabilježila gdje sam posadila lukovice, zakorijene sve do jedne i to bez ikakvog pokrivanja i svakodnevnog "zurenja" ![]() ![]() ove godine sam eksperimentirala, pa reznica ima i na prozoru dnevne sobe ![]() |
||
![]() |
||
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
|
Predivan vrt. <3 Kad god sam na forumu uvijek škicnem i divim se ovim ljepotama, zaista je potrebno jako puno truda, znanja i ljubavi uložiti u ovako nešto. Svaki cvijet je poseban i predivan. Još jedan od vrtova kakvog bih poželjela imati doma.
|
||
![]() |
||
|
Nikada u vrtu nije bilo vode kao ove godine i nikada se Slavonija nije bojala poplava od kiše koja pada 2-3 dana.
Prije su pred kućama i njivama bili čisti i prohodni kanali koji su skupljali viškove vode i rasli su ogromni hrastovi koji su pili i do 120 litara vode dnevno. Danas...kanali zapušteni, hrastovi posječeni a Slavonija pliva. ![]() |
||
![]() |
||
|
Oluja je pokidala cvjetove brugmansije...
![]() ...ali ona se ne predaje ![]() plameni jezici red baruna ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
ima nešta u tome ![]() ![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...hej koka...tvoj travnjak pod vodom...moj balkon pod vodom...neka, sve je to dio prirodnog životnog ciklusa
![]() ...nego Slavice, daj mi pomozi, molim te... tražim na tvojim fotkama žuti Erysimum što smo pričale o njemu da ga ne možeš nikako razmnožiti, ne mogu ga naći, a htjela bih ga vidjeti da pokušamo odgonetnuti o kojem se kultivaru radi ![]() ...kišna pusa iz metropole ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Sara, ovako je erysimum izgledao kada sam ga kupila
![]() ove godine je imao malo cvjetova ![]() ovako sada izgleda ![]() ovako izgledaju sadnice koje sam posadila ove jeseni ![]() pokušala sam odrezati dio dugačkog korijena i zajedno sa arabisom staviti u posudice ![]() ovo je muhlenbergia stavio link da pokušam odgonetnuti koji je erysimum [QUOTE=muhlenbergia]Možda Vam malo pomogne u identifikaciji My Link |
||
![]() |
||
|
Hvala ti! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() i ovog diva čeka selidba ![]() ![]() opuncija polako ide na spavanje ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Superrr ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Red baron je baš krasan kao pravi barun.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
zlatne moje ruke i veliko srce...pusa do vidjenja ...jedva cekam da te zagrlim....
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Bravo, našla si, sjećam se prve fotke, a sjećam se i i ovog muhlenberinog linka, ali mislim da nijedan nije sličan...budem malo poguglala...inače, odlično si ovo sve posadila!! pusa
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Dok sam pretraživala svugdje sam pročitala da se osim sjemenom razmnožavaju zeljastim matičnim reznicama...ne znam jesi probala?
|
||
zagreb |
||
![]() |
||
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
|
Hvala na lijepo dobrodošlici! I puuuno hvala na pozivu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
U živala sam u jutarnjoj šetnji po rosnoj travi
oko cvjetnih otočića ![]() na terasi uz divovsku šefleru sa pogledom na usnule astere, ukrasne trave i grmove. Slike su savršene! ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 187188189190191 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |