Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 243> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zna li netko koji je ovo grm, meni to najviše sliči nekoj hebi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
ehhh dilema možda jedna od te 3:
crassula arborescens undulatifolia crassula ovata cv "undulata" crassula orbiculata - oblonga undulata ili silver waves ili nezovi ju jednostavno crassula ondulata ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo opet imam neke nove biljkice, pa molim koje su:
Piše na njima da su crasule, ali voljela bih znati koje.
Ovo malo čudo valjda spada u kaktuse, molim ime
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Tropi, ima tema na forumu, ja sam tamo često, ali nisam je zapazila.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
mogao bi biti...on ima gomolje
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Trisa,ova prva mi lici na Kalanchoe Marmorata..dok ovu drugu,koja bi trebala biti Crassula-kako ti rece,nisam nikad vidjela do sada...s ove 2 boje lista.. Jucer sam gledala jednu knjigu o kaktusima/sukulentima ali da budem iskrena,nije mi se davalo 50 eur za nju
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
polygala mirtifolia,iz južne afrike.....
|
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prošle godine sam posijala liatris...pošto je na tom dijelu toliko korova niklo nisam danas imala izbora nego da prekopam
pronašla sam 15-ak ovakvih lukovica....pošto prije nisam imala liatris nemam pojma kako izgleda njegov podzemni dio
![]() i zato pitam vas...da li je ovo liatris?
![]() |
|
![]() |
|
ladybee...to je Trachelospermum
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Molim nazive
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala tropi...onda se nadam da je i vraćam u zemlju
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
a što piše na njima?
|
|
![]() |
|
hvala Bea...baš sam happy...imat ću puuuno liatrisa
![]() |
|
![]() |
|
Ako je ovaj moja na slici ista kao Trišina onda cvate prekrasnim crvenim cvjetovima, na dugoj stapki je cvat, ja sam je dobila od prijateljice i njoj cvijeta, ali stalno je vani.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Prepoznaje li neko ovu biljku? Hvala unaprijed!!
![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
ladybee ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
Zna li neko kako se zove ova biljkica.Grancicu sam otkinula sa jedne ograde
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Samo ti moli . Obadvije crassule. Lijevoj sam zaboravila .astavak a des.a je perforata.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Je Iris, to je Liatris spicata. Kod sadnje pripazi da je vegetativni vrh okrenut prema gore.
|
|
![]() |
|
vjerovala ali na njima piše sukulent, a ispod botanički naziv - prazno
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Izvini sto ti nisam odgovorila...Hvala na pomoci ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |