Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 35>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:42
Svaki kutak vrta je lijep i svaki detalj je na svom mjestu, ovo je zaista jedan od najljepših i najromantičnijih vrtova Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 02:00
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Mimar smile79, glup mi je ovaj smajlić ali je jedini koji trenutno opisuje ono što osjećam! Hvala ti, divne su Heart!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 07:11
Za taj doživljaj romantike i ljepote koji me u tvom vrtu uvijek ispuni, za sve ono što ti šutiš a tvoje cvijeće priča..

Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 10:10
A šta reči,oči sjevaju,srce se uznemirilo od pozitivnog adrenalina,predivno je svesmile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 10:28
Prekrsne slike, kao i uvijek.. Nad svakom se može zastati i disati. Mimar, sve više razmišljam dovesti stari djedov bicikl u vrt i kopirati tvoju ideju s biciklom i cvijećem....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 10:58
Mimar, kao i obično slike su vrhunske, baš treba imati ruku i naravno fotić, ali i predivan materijal za slikanje, a ti imaš sve. Baš neka, jer kad god svratim tebi znam da ću vidjeti nešto posebno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 18:37
Bellissimo cara mia... bellissimo!!!! smile79
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 18:54
Mimar smile39Prekrasno!ClapClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 20:07
smile57ostala sam bez riječi
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 21:03
Iskreno zavidim "energičnoj devojci" koja je dobila na poklon ove prekrasne fotografije, nadam se da će znati cijeniti ovaj neprocijenjiv poklon.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 21:06
Kao i uvijek  - melem za oči!
P.S. Hvala na odgovoru!Wink
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 21:58
Nisam mogla odoljeti još jednoj šetnji, ili pak vožnji biciklom ukrašenim cvjetnom košarom do stare pumpe u društvu biranih crvenih ljepotica. Taj prizor zaslužuje naslovnicu.
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 11:43
Tu sam, a tebe nema! Ne mogu se odlijepiti smile72!!!!
Miiiimar gdje si? Uzdahom jednog ovisnika tražim još slikica divnog cvijeća, leptirića ... tebe i tvoje ruke! Hajde, nema ljenčarenjaWink!!!!

smile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 12:14
mimar, tvoj vrt je predivan ovako bujan i šaren smile39
najviše su me iznenadile lonicera i hoya smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 15:00
Straaaaašno, straaašno lijepo.... SVE!! smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 15:42
Kumo, ovo je prelepo! Alstroemeriju možeš slobodno u baštu da prezimi, a možeš i u saksiji da je gajiš, kada korenje ispuni saksiju obavezno razdeli biljke.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 16:02
Mimar... Bicikla nema, veli teta da ga je tetak (nepromišljeno) odnio u staro željezo.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 19:33
Necu vam se zahvaljivati sto dolazite, valjda ste tu jer vam prija, ne da biste dobili zahvalnice  a i ja rovarim, sadim, sejem, zato sto me to opusta i zadovoljava me.
Nadjoh je danas, vec dugo je nisam slusala, dok setate mojim i vasim kutkom poslusajte je, opusta.  Neponovljiva je .
http://www.youtube.com/watch?v=u2SrO1yXddM&feature=related
Anaida,steta.. umalo da i ovaj zavrsi tamo, nisam ga dala
za tebe nezan, otmen, elegantan...poput tebe

Misty, za tebe letnji jorgovan, jednostavan, nenametljiv ali zato privlacan leptirima zbog opojnog mirisa

i navrati malo ovde,www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1027&PN=28
volela bih da popijemo kafu i procaskamo barem par minuta

Trisa, svetlo plavo je, valjda ce proci
ako ne onda ovo plavo 
ili ovo...
Za Baku, njena omiljena boja 
.
Za mog dragog skituljka, Dzombu

za Lantanu, lantana
za kuma zefirantesi
Za Pinusa nije cetinar ali je drvce
Divlje, kao ona, neunistivo, prkosno, svoje...malo ali nije gradsko

romanticnoj Lucy, romanticna
Bergenija, nadam se da ce ti se ovo dopasti

Mari, klematis je za tebe

Za sve vas puno poljubaca i put u jedno lepo leto koje svi nestrpljivo iscekujemo

Mom cvecu treba sunca. I meni!
http://www.youtube.com/watch?v=u2SrO1yXddM&feature=related
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 20:40
Originalno poslano od člana malaluna malaluna napisao:

Tu sam, a tebe nema! Ne mogu se odlijepiti smile72
Miiiimar gdje si? Uzdahom jednog ovisnika tražim još slikica divnog cvijeća, leptirića ... tebe i tvoje ruke! Hajde, nema ljenčarenjaWink

smile78

Malena, tu sam, ne mirujem ti ja nikada (ni kad spavam i onda nesto sanjam). Lutam po tvom vrteku, trazim mesto gde cemo smestiti ovo
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 20:47
Veceras mi je istumbana citava poruka
ostala sam "duzna" mojoj Gio
zbog srcolikog lista

slatkoj Kontesi

i Korijenku

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,390 sekundi.