moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 35> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaki kutak vrta je lijep i svaki detalj je na svom mjestu, ovo je zaista jedan od najljepših i najromantičnijih vrtova
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Mimar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Za taj doživljaj romantike i ljepote koji me u tvom vrtu uvijek ispuni, za sve ono što ti šutiš a tvoje cvijeće priča..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A šta reči,oči sjevaju,srce se uznemirilo od pozitivnog adrenalina,predivno je sve
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrsne slike, kao i uvijek.. Nad svakom se može zastati i disati. Mimar, sve više razmišljam dovesti stari djedov bicikl u vrt i kopirati tvoju ideju s biciklom i cvijećem....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mimar, kao i obično slike su vrhunske, baš treba imati ruku i naravno fotić, ali i predivan materijal za slikanje, a ti imaš sve. Baš neka, jer kad god svratim tebi znam da ću vidjeti nešto posebno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bellissimo cara mia... bellissimo!!!!
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mimar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Iskreno zavidim "energičnoj devojci" koja je dobila na poklon ove prekrasne fotografije, nadam se da će znati cijeniti ovaj neprocijenjiv poklon.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kao i uvijek - melem za oči!
P.S. Hvala na odgovoru!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Nisam mogla odoljeti još jednoj šetnji, ili pak vožnji biciklom ukrašenim cvjetnom košarom do stare pumpe u društvu biranih crvenih ljepotica. Taj prizor zaslužuje naslovnicu.
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Tu sam, a tebe nema! Ne mogu se odlijepiti
![]() Miiiimar gdje si? Uzdahom jednog ovisnika tražim još slikica divnog cvijeća, leptirića ... tebe i tvoje ruke! Hajde, nema ljenčarenja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mimar, tvoj vrt je predivan ovako bujan i šaren
![]() najviše su me iznenadile lonicera i hoya ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Straaaaašno, straaašno lijepo.... SVE!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Kumo, ovo je prelepo! Alstroemeriju možeš slobodno u baštu da prezimi, a možeš i u saksiji da je gajiš, kada korenje ispuni saksiju obavezno razdeli biljke.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mimar... Bicikla nema, veli teta da ga je tetak (nepromišljeno) odnio u staro željezo.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Necu vam se zahvaljivati sto dolazite, valjda ste tu jer vam prija, ne da biste dobili zahvalnice a i ja rovarim, sadim, sejem, zato sto me to opusta i zadovoljava me.
Nadjoh je danas, vec dugo je nisam slusala, dok setate mojim i vasim kutkom poslusajte je, opusta. Neponovljiva je . http://www.youtube.com/watch?v=u2SrO1yXddM&feature=related Anaida,steta.. umalo da i ovaj zavrsi tamo, nisam ga dala ![]() za tebe nezan, otmen, elegantan...poput tebe ![]() Misty, za tebe letnji jorgovan, jednostavan, nenametljiv ali zato privlacan leptirima zbog opojnog mirisa ![]() volela bih da popijemo kafu i procaskamo barem par minuta Trisa, svetlo plavo je, valjda ce proci ![]() ![]() ili ovo...
![]() Za Baku, njena omiljena boja
![]() .
![]() Za mog dragog skituljka, Dzombu
![]() za Lantanu, lantana
![]() za kuma zefirantesi
![]() Za Pinusa nije cetinar ali je drvce
![]() ![]() ![]() romanticnoj Lucy, romanticna
![]() Bergenija, nadam se da ce ti se ovo dopasti
![]() Mari, klematis je za tebe
![]() Za sve vas puno poljubaca i put u jedno lepo leto koje svi nestrpljivo iscekujemo ![]() Mom cvecu treba sunca. I meni! http://www.youtube.com/watch?v=u2SrO1yXddM&feature=related |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Malena, tu sam, ne mirujem ti ja nikada (ni kad spavam i onda nesto sanjam). Lutam po tvom vrteku, trazim mesto gde cemo smestiti ovo ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Veceras mi je istumbana citava poruka
![]() ostala sam "duzna" mojoj Gio zbog srcolikog lista ![]() slatkoj Kontesi ![]() i Korijenku ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |