|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 39> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
kakve si ti šećere napravila, svi su ti jako lijepi, bravo!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Miškopiško puna si ideja i to dobrih ideja!!!
Bravo!!!
Ili nisam dobro vidjela ili još nisi stavila svoj adventski vijenac???
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
nisam stavila...ajde, budem sutra
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
i moj pokušaj pittoricca
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
ajme angeleki....krasniiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
aa ljubiciceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
![]() |
hvalaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ma daaaaaaaaajjjj
kaj je ovo bacvica ili kutija s ljubicama?
|
|
![]() |
|
![]() |
to ti je kutijica...ko mala škrinjica, dužine 12 cm...visine sa nogicama10 cm...euroshop
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
cuj sad mi vec krv na slamkicu saugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassss....zakaj ne javiss...ocu ja kutije i mala platna i sveeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
![]() |
a ma krasno je
|
|
![]() |
|
![]() |
nije to friško...to već nekih 3 tjedna imam...kupljeno u euroshopu Varaždin, nema kod nas.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
taj euroshop......grumf
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
ajme pitara....... ![]() ![]() Kaća....jel može narudžba ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
ovaj uradak ti je prekrasan zaista sam impresionirana i bez teksta.
skrinjica je mrak, mislim da bi se mogle dogovoriti za neku kavu/posjetu/odlazak u euroshop asap :) jos u ovoj godini :)
|
|
![]() |
|
![]() |
hvala ninochka...već sam rekla da vas čeka kavica i crnac...dakle, pakirajte se i put pod noge
![]() btw, ova škrinjica je kupljena u Varaždinu...morala bih ići baciti pogled kaj imaju kod nas...sutra javim kakva je situacija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ak najdes mala platna tipa 15x15 uzimaj mi omaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
svi bi mi platna 15*15 :) samo ih nema ko za vraga ili ima ali prevec kostaju :(
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |