Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 113>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 16:37
tako je,imas pravo,zivila ninochka! (skoro da sam i ja odustala)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 18:50
Ako je tako, nastavljamo barem sebi za dušu. Imam i ja problem sa slikanjem ovih "sjajnih" radova zbog blica, ako netko zna kako izbjeći bljesak neka se javi (nije mi fotić neka klasa tj. sinov je.Ako hoću bolje fotke moram i kupiti bolji koji koooošta - boli glava)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 18:53
Ma nije to ni tako loše jer mislim da su žeme na forumu iskrene i dobronamjerne u komentarima. Samo su se Zagorci rodili s malom maturom pa znaju sve a mi ostali se vučime. ajde bok !!!!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 20:16
svaki fotić ima menu tj.izbornik,pa sigurno tamo u alatima ima on i off za iskljucit blic. da je aparat neznam kakav,tu opciju mora imat.  jedino da probas slikat vani na otvorenom kad nije ovakvo vrime,jer kad je oblacno i tmurno opet ce se blic upalit,imam i ja problema sa slikavanjem aparat je odličan,ali ja te digitalce mrzim i nevolim radit sa njima.
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 21:16
ja ti uperim neku lampu u ono sto slikam i onda izgasim blic :)
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 21:28
mala skola fotografije
http://www.jarac.net/foto/Default.aspx?nid=140
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 22:18
ok trebam ispusni ventil pa molim da me malo tripte jer mi pucaju savovi-JAKOOOOOOO!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

k jarcu sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesmile194smile207bjesna sam ko zenski pas---kusa ljutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..k vrapcu, k vrapcu, k vrapcuuuuuuuuuu

uuffffsmile43

i buba me ruka i sve, i nije mi lak raspucao se i jos svasta, smile220

dosta mi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesmile229

eto sad mi je malo -MALO- lakse
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 22:20
sve sta te muči napisi na wc papir,potegni vodu i problemi ce bar djelomicno nestati
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 22:33
joooooooooooooooooooooooooooooooooo  10 rola mi nebu danas dostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasmile43
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 22:40
adem spavati

lahku noc curke
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 22:40
evo,da neplačeš saljem ti smile79smile67smile169 nadam se da ce pomoc,bar malo.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 09:02

jassi hitno treba jedan posteni mentalno fizicki odmor u spa, uz masazice, ugadjanja i mir. :( sunce moje, dosla sam na pol sata i opet zaglavila dva sata kod tebe :) draga je to curica, jako jako draga, ali je trenutno stisce stijena i jedva dise. prebrodit ce ona to, jer nije sama, prijatelji su tu barem kao rame za plakanje, uho za slusanje i malo promjene u rutini u koju je zapala.

smile67really, and i love chocolate a lot :)

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 09:18
Jassi.. pa kaj je.. nemoj nam biti tužna!!

smile79  smile79  smile79 Evo ti puuuuuuuuno poljubaca da bar malo ublažimo ovu tvoju tugu!!
smile79
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 10:33
spring, paketic ti je poslan danas. sorry na ambalazi ali jedino tako mogoh sprijeciti lomljenje. stici ce kao preporuka pa pls preuzmi :)

moram vam se potuziti na susjede: kradu mi postu, majmuni jedni (oprostite majmuni na uvredi vasem rodu), i netko znatizeljan zbog debljine koverte koja je virila iz kaslica, potrgao je kovertu izvlaceci je iz kaslica, smocio salvete koje su se rasupe po podu mokrom ocito, i onda sve to mokro blatno i potrgano ugurao natrag u moj kaslic :( ljuta sam ko ris, no postar zaista nije kriv, pa tko god da mi ista zeli slati, pls nemojte neko vrijeme slati nista dok ne instaliram svoj kaslic kraj vrata jer od ovog svinjskog postupka ne mogu vjerovati ali zadavila bih nekoga. ne znam tko mi je posiljku poslao no hvala salvete su bile lijepe (damn damn argh)smile206smile207smile191smile209smile220ugradit cu kameru na taj bloody sanducic jer ovo je zaista djelo psihopate :(
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:00
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

spring, paketic ti je poslan danas. sorry na ambalazi ali jedino tako mogoh sprijeciti lomljenje. stici ce kao preporuka pa pls preuzmi :)

moram vam se potuziti na susjede: kradu mi postu, majmuni jedni (oprostite majmuni na uvredi vasem rodu), i netko znatizeljan zbog debljine koverte koja je virila iz kaslica, potrgao je kovertu izvlaceci je iz kaslica, smocio salvete koje su se rasupe po podu mokrom ocito, i onda sve to mokro blatno i potrgano ugurao natrag u moj kaslic :( ljuta sam ko ris, no postar zaista nije kriv, pa tko god da mi ista zeli slati, pls nemojte neko vrijeme slati nista dok ne instaliram svoj kaslic kraj vrata jer od ovog svinjskog postupka ne mogu vjerovati ali zadavila bih nekoga. ne znam tko mi je posiljku poslao no hvala salvete su bile lijepe (damn damn argh)smile206smile207smile191smile209smile220ugradit cu kameru na taj bloody sanducic jer ovo je zaista djelo psihopate :(

aj, mogu si mislit kako si sad ljuta. i ja bih bila da mi se tak nesto desi
ne kuzim ljude koji to mogu raditi
grrrrrrrrrrrrrrrrrr
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:11
kuzih do sada da mi kradu casopise (nestala su mi dva bug-a, dva national geographica i jedna sensa), ali da mi kradu salvete - pa halo??? :( i onda kad je rastrgao kovertu, i nije nasao sto je trazio/la onda zguzvano blatno mokro nagurra natrag u sanducic. ostavila sam na oglasnoj slike i zaprijetila policijom ako mi se sanducic vise takne. u americi bi za ovo dobili par godina zatvorra, pa bi se naucili pameti. argh!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:15
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

svaki fotić ima menu tj.izbornik,pa sigurno tamo u alatima ima on i off za iskljucit blic. da je aparat neznam kakav,tu opciju mora imat.  jedino da probas slikat vani na otvorenom kad nije ovakvo vrime,jer kad je oblacno i tmurno opet ce se blic upalit,imam i ja problema sa slikavanjem aparat je odličan,ali ja te digitalce mrzim i nevolim radit sa njima.

Hvala ružice ali fotić nije moj, kaže da kad isključi blic slike su loše. Ma to ti ovaj moj hoće bolji. Mislim da mi to radi namjerno ( baš sam bezobrazna)
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:35
ja sam bjesna na ove u posti i na postare! jucer mi je dosla koverta sa salvetama koja je bila potrgana,rupa i to velika. danas kad sam gortyni slala paket ova na salteru se ljutila sto sam posiljku predala zatvorenu! pitala me: sto je unutra? kazem:salvete? kakve salvete? pa dekorativne,one koje se koriste u domačinstvu! ako su to one kuhinjske onda se moraju otvarat! ma nisu kuhinjske! dobro onda! ja sam svoje radove zamotala u puc puc najlon i stavila u puc puc kovertu a bas tu kovertu sa radovima i salvetama je bacila u onu kutiju onako bezobrazno. gortyna,ja se nadam da se posiljka na carini  neće otvarat i da ce radovi doć čitavi!

kad sam slala u BiH i Švedsku nakit za razmjenu,sve je bilo ok,nista nisu pitali,niti su koverte tako bacali,i svima je normalno dosla posiljka a ovo danas,katastrofa! smile206smile206
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 12:46
Stavljajte salvete u najlonski omot ( onaj za spise, ili običnu najlon vrećicu za zamrzavanje) pa onda u kovertu pa kad je i mokro neće se smočiti niti potrgati.
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 13:19
Rose... na mojoj pošti piše velikim slovima da koverte i paketi koje idu van moraju biti otvorene!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.