Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Koja milinaaaaaaaaaaa,jedno ljepše od drugoga
![]() Baš mi je drago da ti se primo taj mali žuti cvijetak(cotus-se tak zove??)
E da ti odmah velim za narcise.Čim su ocvale ja povadila one bijele za tebe(da ne zaboravim)i ostavila ih da se prosuše no mačkima su bile zanimljive lukovice pa su ih razbacali i igrali se sa njima.One su ok jedino sad više ne znam točno koja je ta bijela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Znači li to da je i tvoja sveki anđeo iz sredine pakla? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Smrcko imaš staklenu kuglu pred sobom pa sve vidiš i sve znaš?
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kat.rea mislim da još nikada nisam vidjela takvu ružu kao kod tebe...
I drugo cvijeće ti je divno , ali ja sam jednostavno zapela na onoj ruži i ne mrdam od nje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova pokrivačica tla je super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sve super,a trublja još malo i procvala-moja još neće
![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Proljeće na kojoj ruži si zapela? Penjačici?
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Žuti cvjetak je slatkiš, i ja ga imam i tako je sav nježan...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekokrasno cvijeće, posebno ona ruža mnogocvjetnica.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Imaš pravo Lantana, svake godine mi tako bujno cvatu, a nemaju baš neke idealne uvjete
![]() |
|
![]() |
|
Lilly je li trublja mlada? Ako je onda joj treba malo više vremena da počme cvasti. Ove moje su 4 ili 5 godina stare.
|
|
![]() |
|
Pa u teglicama
dragoljub ![]() zvončić koji sam kupila na Flori ![]() Hoya molim te reci da nije baš kao tvoj, da je bar mrvicu drugačiji jer se bum stvarno ![]() ![]() ostići ( jedan je bio ljubičasti, a drugi lila) ![]() Anđeoske trube bijela i roza, koja je koja pitanje je sad ![]() ![]() P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 10.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Hvala Shasha, znala sam da češ mi napisati ime cvijeta, ma baš mi je slatkički. Narcisi, bravo, pa i ja tebi moram poslati narcise. Bila sam ih donijela na Floru, ali nisam na vrijeme reagirala, pa da sam ti poslala po Tiji i onda ih razdijelila ..... Izvadila sam druge i suše se....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |