Ponešto iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ba smi je lijepo kod tebe,znas li mozda kako se zove ono malo zuto od lile sto si dobila ...imam ga i ja al neznam kako se zove taj cvjetic
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Liiiiliii! Kako se zove mali žuti?
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Sad sam se nečeg sjetila. Kako sam zaprijetila monardi da ću je baciti, pa je napupala, sutra ću isto zaprijetiti afr.ljiljanu od Bromi, pa da vidim hoće li upatili i kod njega?!
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hmmm, da! Krasno krasan vrt! A i dosjetka o prijetnji je na mjestu.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Mali žuti ima neko smotano ime nikako da ga zapamtim al pogledat ću pa ti javim
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Došetala sam i ja u tvoj vrt,PREKRASNO CVIJEĆE,a vidim da imaš mašte,posebno mi se sviđaju košarice naravno i ljubimac
![]() |
|
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Monarde su ti prekrasne!!!
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Monarde su prekrasne! I rumenika mi je jako lijepa, sviđa mi se jer ima srebrnkaste listove.
A ono bi mogao biti ukrasni duhan.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Neznam zašto se žališ na vrt, meni je prekrasan, a monarde su me ovako ogromne naprosto oduševile, najviše ova crvena. Ma cijela cvjetna gužva ti je super. Morat ću to pogledati i uživo, ali sa slojem autana na sebi.
![]() Mislim da je floramye u pravu i da je to ukrasni duhan - nicotiana affinis. |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepa džungica. Kad bih imala takav vrt nikad se ne bi žalila.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |