Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ponešto iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ponešto iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021>
Korisnik
Poruka
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:05

borač procvjetao

i majčina dušica

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:15
nekako mi ne uspijeva ono glavno što slikam da bude bistro, već je mutno a ono iza sve čisto i bistro.

ovu sam ružu konačno očistila od uši, pa mi se zahvalila

kameleon od lilie

mali žuti od lilie

evo zašto ga nisam odmah vidjela

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:20
krasno smile55
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:22
ovo bijelo mi je jako slatko

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:29
patlidžan

monarda od free

u subotu sam rekla ako moje stare monarde, nakon 3 godine nebudu procvjetale, vadim ih van, kad ono kao da me čula...

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:40
mala hosta od lilie

u korovu rastu male gaure

pa kod bijelog luka

ruža kod susjede

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:45
a ovako je bilo vrijeme predvečer

kiša tj pljusak svakih 5 min.

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:55
ba smi je lijepo kod tebe,znas li mozda kako se zove ono malo zuto od lile sto si dobila ...imam ga i ja al neznam kako se zove taj cvjetic 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:08
Liiiiliii! Kako se zove mali žuti?Big%20smile
Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:15
Sad sam se nečeg sjetila. Kako sam zaprijetila monardi da ću je baciti, pa je napupala, sutra ću isto zaprijetiti afr.ljiljanu od Bromi, pa da vidim hoće li upatili i kod njega?!smile187
Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:24
Hmmm, da! Krasno krasan vrt! A i dosjetka o prijetnji je na mjestu.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:46
Mali žuti ima neko smotano ime nikako da ga zapamtim al pogledat ću pa ti javim
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:55
Došetala sam i ja u tvoj vrt,PREKRASNO CVIJEĆE,a vidim da imaš mašte,posebno mi se sviđaju košarice naravno i ljubimacThumbs%20Up
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 22:26
eto prođe i moj GO. kada sam se vratila, vrt mi je bio tako tužan i jadan. Iako je vođena briga o njemu, ipak to nije kao kad to radiš sam. Sve u svemu, najvažnije je to što su me moje monarde dočekale u punom cvijetu i to u tri boje.

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 22:31
osim toga, u povrtnjaku se pojavio neki cvijet kojeg još nisam vidjela. Dok nema sunca onda se cvijet otvori, a čim sunce dođe on se zatvori. Biljka je dosta visoka, i da budem iskrena kad je nikla mislila sam da je korov, ali sam ipak ostavila da vidim šta će od toga biti. Zna li netko što je to?

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2012 u 22:37
Monarde su ti prekrasne!!!
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 12:42
Monarde su prekrasne! I rumenika mi je jako lijepa, sviđa mi se jer ima srebrnkaste listove.

A ono bi mogao biti ukrasni duhan.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 12:17
Neznam zašto se žališ na vrt, meni je prekrasan, a monarde su me ovako ogromne naprosto oduševile, najviše ova crvena. Ma cijela cvjetna gužva ti je super. Morat ću to pogledati i uživo, ali sa slojem autana na sebi.Wink
Mislim da je floramye u pravu i da je to ukrasni duhan - nicotiana affinis.
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 13:17
Lijepa džungica. Kad bih imala takav vrt nikad se ne bi žalila. 
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 21:48
za monardama poludjeli bumbari

a on ih samo promatra

Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.