Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 172> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
jako mi se sviđa ovaj country uzorak, a posudica za podmetače je preoriginalna... može li se to negdje nabaviti, ili to imaš od prije, pa je samo doživjelo restauraciju?!
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno ti je ispala kutijica, prekrasan print i boje su se lijepo stopile s printom, dobro se vidi! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
upravo sam usla u kucu,bila u Tuzli na laserskom tretmanu(nesto oko ociju da vas ne gnjavim)pola lica u flasterima samo oci vire,sve me pece ali odmah sam sjela da vidim sta se desava na forumu.
KIKo i Sasha hvala puno na pohvalama (odjednom nista me ne boli)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kako sam tvoju kutiju doživjela, tako sam i napisala.
A i ovi podmetači, vidila ih u Friško....odlični, uredni, motivi su ti fanta-koji lipi cvijetići. Baš su mi neobični i lipi, sve je baš po mom ukusu. ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je fantastična!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svaka čast na ovoj kutiji-majstorsko dijelo!!!
Meni je savršena i svaki daljnji komentar je suvišan! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Afrička kutijica je fenomenalna. Itekako se na slici sve vidi. Boja se jako lijepo uklopila sa printom. Super! A podmetači jako lijepi, veseli, proljetni. |
|
![]() |
|
hvala svima od srca
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Super su mi podmetači! Simpatična salveta
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bravo,Saro.
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Super podmetači, baš su proljetni razigrani, veseli!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Sara prekrasna kutija!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
prekrasni,preslatki,nemam drugog komentara,svaki put ostanem zatečena...
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kutija je prelijepa,jako si to dobro ukomponirala,svaki put kad dođe u tvoju galeriju ostanem zadivljena,tako i ovaj put! |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasna kutijica,jako mi se sviđa print:možda su za mene boje malo pretamne,ali sve u svemu jako originalno
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
P
odmetači su preslatki ,vedri i veseli upravo optimistični.To mi se sviđa. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |