pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 36> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko boja toliko ljepote....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
evo da i ovo obnovim sa novim sličicama :))
evo jedna cvijetnica za početak ![]() ![]() pa malo jezerca :) dobio novi look i nove stanovnike posto sam imao pomor zimus :( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jetrenka u punom sjaju
![]() jaglaci i ivančica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niska perunika ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar i kamenjarke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovoj biljčici neznam ime samo znam da je prekrasna :))
![]() kurika ![]() forzicija ![]() koraljna zvončika ![]() tulipan ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pa koliiko samo pikavaca!!!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
ima ih puno i da nabavio sam pistiu stratoides :)))
ima da se jezerce zeleni :) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() a ovo zuto sto ne znas ime je zuti Leonardo(Doronicum orientale Little Leo). |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme Panda predivno. Jezerce, ali i oni cvjetnjaci uz kuću, kao kamenjar, ma... morala bih ponoviti puno slika, koliko mi se toga jako svidjelo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo, ništa neću nabrajati da slučajno ne bih što izostavila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moje pohvale majstore!
Krasno jezerce i cijeli niz prekrasnog cvijeća |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasni kamenjar je moj favorit!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo je prelijepo!
![]() Pikavce ću ti preskočiti, mislim da sam već poznata po tome da ih uredno zaobilazim, a uza sve lijepo i rascvjetano, najviše me se dojmila urednost u tvom vrtu, trava uredno podšišana, lijehe sve po špagu, ma zadivljujuće!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A ja sam poznata po tome da volim pikavce,ali i sve cvijeće s
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa, baka , moon , otok, mari 5510, misty da,anaida , mali kaktus , hvala na posjeti i na pohvalama a tu je tek bio pocetak radne akcije evo jos slikica sa zavrsetkom radova i svim ostalim
![]() evo dijelova gredice ispred kuce :) ![]() ![]() ![]() akuba ![]() naravno zimuje unutra bojim se da se ne smrzne / banana je opako krenula u tri danan 20-ak cm lista ![]() |
|
![]() |
|
bratova maćuhica svaki dan ju obidje i divi joj se znaci i on cebit ljubitelj cvijeca a tek mu je 5 god :))
![]() kaktusići u dva dijela ![]() ![]() aloe malo ih je sunce moram ih u hlad sklonit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() detalji s kamenjara ![]() ![]() karanfil prezimio a u 9 mj ispelcan iz grančice :)) ![]() ![]() ![]() ruže su odlično krenule ![]() |
|
![]() |
|
agave i epifilium
![]() kamenjar iza ribnjaka ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |