Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 06:07
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

kraj dojcije pelcala grancice simsira
Šimšir se zeleni i usred zime i to mu je sigurno velika prednost. Ja imam dva usred betoniranog dvorišta a ne znam što bih s njima! Embarrassed
Nisam vješta u podrezivanju ni u formiranju pa stalno razmišljam kako bi ih zamijenila nekim drugim grmom, možda baš ružama kad mi stignu. Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 23:50

a ovako izgledaju nasa druzenja
Aha, svaka cura voli tamburaša, a berdaša i cura i snaša...
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:09
pravo zboriš katrea imamo blata za izvoz, mi ti kažemo čim se žaba popiša kod nas odmah blato Angry
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 09:51
presladak dječačićSmile...s obzirom na hladnoću biljke ti zaista savšeno izgledajuSmile, no najviše me se dojmila mahonija, zaista grm veličanstvene ljepoteClap.
lijepi pozdrav
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 00:01
Thumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:11
moon drago mi je da si bilasmile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 23:16
Originalno poslano od člana LOVRO LOVRO napisao:

HMMMMMMMMMMM,  a oroz je????Disapprove
Kako me ovo nasmijalo... ja naravno znam, a dok sam čitala baš sam se pitala tko će prvi pitati, kad ono zagorka ( ako nisam fulala)LOLLOLLOL.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:03
draga gioia moja bašta pod kontrolom, puno te pozdravljamWink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 23:20

pelargonija cvjeta inace jel neko zna da se kod nas one zovu lize samo ne ove puzave kakvih prije nije ni bilo vec one stojece zonale
 mi smo njih zvali "muškatli"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:05
hvala draga Sarajka čim spomeneš moj cvjetić sva se raznježim...smile47
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:09
nona cvijeće i u kući i vani super,pravo dobro izgleda ovo vani,moje je pod snijegom a bogami i velikim minusima,valjda će preživiti,pusa velika za cvjetić noninsmile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:58
draga misty nemoj ih mjenjat oni su ti zeleni i zimi i uvijek su lijepi a možeš ih šišat i u kocku, meni su u svakom slucaju ljepši od ruža jer ruže su prekrasne kad cvjetaju, a ostali dio godine su kao trnje,ja sam imala kraj staze cijeli red ruža, malo dalje od njih 4 kruške patuljaste pa je bilo dosta gadno za kositi ali mom okojnom tati se to sviđalo međutim kako je on u 8.mj. preminuo mi planiramo tamo preseliti , a mms će se ženiti i sređivat si novu kuću koju smo mi napravili i sad vršimo pretumbacije tamo prvo su na redu bile ruže koje sam presadila kod povrtnjaka između mladih voćaka a u prednjem dijelu između kuća ostavljam samo travu sa po kojim grmom koji je lijep cijelu godinusmile57
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 23:10

nastavak slijedi poslije vecere mm hoce domace rezance na mlijeku za veceru to vam je inace nase slavonsko jelo lagano za spavanje vidimo se.......
A joj, šta mi radiš...ja krenula u pregled tvoje teme, a ti o klopi... mi smo to zakuhavali sa taranicom i zvali "meljence" po slovačkom pretpostavljam, ajmeeee otkada to nisam jela.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:02
draga Katica puno te pozdravljam mi ti imamo prijatelja iz Mihaljevaca dali je to blizu...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 15:02
moon,trisa,lilie mira021 puno vas pozdravljam konacno stigla u selo , vani smrznuta zemlja novosti nema , presadila nesto loncanica ,sivko u krilu idem malo pregledavat vrtovesmile79
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 23:42

zanovjet
U mom selu sirok sor
blato je, blato je
vodim, draga, u tvoj dvor
svatove, svatove
sirok sor, blato je, izadji napolje
docekaj svatove
Doduše kod tebe nije blato nego asfalt, ali šor je šiiiirok.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:07
katrea  - a mi lize LOL
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 10:08
napokon sam prosetala kroz vrt,pa se nagledala i kucnog,kod tebe je sve pod kontrolom
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 00:22
Baš sam dosadna večerassmile42, ali više nemam snage za napisati nešto pametno...... več 2 x napišem post i ...... ode manituu, nemam pojma zašto...
Veliki pozdrav tebi, a još veća pusa preslatkom unukusmile78.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 10:13
ovu sam kupila nekidan u kauf cineraria posebno plava za Trisu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.