Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 25> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Možda netko ovde prepozna koja je ovo biljćica, dobila sam granćicu ali neznam od čega!
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
cikas skulptura je divna, nema riječi. A i cvijeće naravno, a onaj prijatelj što pozira kod jagoda, nisam baš sigurna da ih možda ne želi pojesti. ha ha.
biti će to krasan vrt već vidim. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
skulpture,kamen,cvijeće,pogled,krasno,krasno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne su mi tvoje slike na kojima se, uz cvijeće i skulpture, vidi i panorama...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Cikas moja draga, imaš muža sa ZLATNIM rukama...
Ona slikica kaktusa na vrhu str mi je aaaaaaajmeeeeee, lipo, lipooooooo... ma sve ti je lipo, ti si se sigurno već i štufala jagoda, ja jučer prve 2 zrile ubrala i dala ih mojoj mezimici da ih pojede..... pozz ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasne slikice i cvijece
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A Cikas što da kažem,a da ne ponavljam već napisano.Onaj tko ti radi skulpture zaslužio ja malo više prostora od tvojih stranica,svaka čast.Naravno,tvoje cvijeće i kamenje time nije palo u drugi plan,a pogled da ne govorim.
|
|
![]() |
|
Cvjetna družino evo me opet s vama, nije me bilo dva dana ali po povratku kući večeras prvo za komp da vidim šta ima. Juče i danas pasla sam oči po vašim kotinetalnim vtrovima, nauživala se lipote, obišla tri vrtna centra u Zagrebu! Za to vrime MM i MS bili su vridni, dočekali su me večeras sa slikama koje odmah dilim s vama.Pravili su konstrukciju za zaštitit pomidore i paprike od sunaca i razvukli cjevi za navodnjavanje, a sutra bi tribali razvuć mrižu!
![]() ![]() ![]() belice, moon, sarajka,Anaida, palčice, stefice.n,Camelia hvala vam na komentarina posebno za rad MM, vidim da mu to puno znaći! palčice viruj mi da sam ja pojila samo jednu jagodu, imam unauka koji ih tamani a unučica je više za konkretnije stvari. |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
bravo za vrijedne majstore
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
A Cikas :), pa ti si najsritnija žena sa takvim muškićima...svaka im čast..imaju zlatne ruke, čuvaj ih i pazi
![]() a tu konstrukciju bi ja mogla pokazat i mm hehe, makar znam da mi od toga nema ništa |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Sve je prelijepo ali skulpturama se posebno divim ,inače ih obožavam.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Posebna mi je ova isklesana u stini, bravo krasan prizot
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Možda nisam na pravoj temi, ali moram pokazat
kako su moji pomidori, paprike, salata i jagode dobili "šeširić" da ih štiti od prejakog sunca! ![]() ![]() Hvala MM i MSS! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Btavo za tvoje pomagače, izvrsni su i jako vrijedni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |