Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 85> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah kod naše anabistrice kao i uvijek prekrasno,čovjek ne zna šta prije gledat ili cvjećkice ili prekrasne fotke
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
E sa ovom ruzom si mi ulepsala dan....zaista samo ako ovo nadjem ima da bude moja....prelepa je mala rec.
Anabistrice koliko brzo raste i koliko je tvoja stara,znam mogu ukucati na googlu i videti ali vise volim licna iskustva ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Blue Sky, drago mi je da su reznice dobro, jako bi me veselilo da ti jednog dana procvatu
Gute Fee, ali kad procvatu nove ruže, bit će i kod tebe prekrasno
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Rekla sam , na mojem brijegu je lijepo , ali tvoj , tvoj je najljepsi !
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sa ceznjom sam gledala slikice tvojeg zagorskog neba i mislila kako izgleda negdje s nase strane ?!
Prosim lijepo jos koju slikicu ! ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Buš ti vidla kak ti se fučka kad se vratiš.
|
|
|
|
![]() |
|
Je, priroda je ponekad čudesno lijepa
|
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Hou, hou, hou, srne i ne trebaju ići puno dalje, samo malo iza ćoška ili do susede, ona je maknula svoju zaštitu oko ruža (sad mi se fućka ). |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Prekrasne slike !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Dadinica, Camellia, Anastazija, Enrikova nona, hvala na posjeti i pohvalama. Smajlića nema više, sunce ga je izbrisalo, a danas bome i ludi vjetar. Sve je lelujalo pod naletima vjetra.
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivne su ti slike
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne slike, a smajlić baš u tvom stilu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Nedostaje mi ovaj lijepi zagorski breg i lijepo od tebe što si me podsjetila kako izgleda izlazak sunca.Slike su ti kao i uvijek posebne.Smajlić me baš nasmijao,a možda će i srne.
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dobar ti je ovaj smajlić za srne!
Ja bi im nacrtala smajlića sa isplaženim jezikom
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |