Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 38>
Korisnik
Poruka
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 23:16
Svega po malo, čak i trave Smile

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 00:23
Ima tu puno ljepotesmile57
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 11:29

Krasno je, a prkosi su stvarno majstori preživljavanja.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 11:34
Ksan kod tebe prava raskoš! smile141
Lipik
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 22:45
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Prvi cvijet Smile

A biti će ih jooš

A što ti je ovo?
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 23:50
Bistrica, Anastazija, Ljiljus, Anđelkad smile79

Anđelkad to je Anemone japonica-japanska šumarica Heart

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 07:15
Čuj, ja ti ne vidim travu, ako i ima jako se fino uklopila, a ova japanska biljkica je baš slatka !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 10:05
Ksan lijepo ti je cvijeće... vidim klinčeki ti cvatuClap
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 11:49
Prkos iz betona mi je naj.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 23:21
Glikica Smile toliko je toga na slikama da se i ona uspjela sakriti smile78
Anthea hvala, kod mene klinčeka ko u vrtu neke stare bake Embarrassed obožavam ga, a da samo možeš osjetiti, miriši cijelo dvorište smile78

Kiki-ko  je zaista  je krasan razbije to sivilo smile78
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2012 u 13:18
Ono tvoje visoko žuto (heliopsis?) navuklo me da pregledam tvoj vrt od početka do kraja i baš mi je drago da sam to učinila. Lijepo je ovako u sat vremena vidjeti kako se vrt razvijao tijekom zadnjih pet mjeseci. O povrću ne znam ništa (osim jesti, he,he Wink) pa ne komentiram, no cvijeće ti je za svaku pohvalu! smile177
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2012 u 21:26
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Ono tvoje visoko žuto (heliopsis?) navuklo me da pregledam tvoj vrt od početka do kraja i baš mi je drago da sam to učinila. Lijepo je ovako u sat vremena vidjeti kako se vrt razvijao tijekom zadnjih pet mjeseci. O povrću ne znam ništa (osim jesti, he,he Wink) pa ne komentiram, no cvijeće ti je za svaku pohvalu! smile177

Hvala na obilasku mog vrta, promjena ima a nagodinu  biti će i više u planu je smanjenje povrtnjaka i to može značiti samo jedno VIŠE CVIJEĆA smile64

Kad smo kod heliopsisa imam osječaj da sam se zarazila smile190 oduševljena sam njegovim izgledom i za nagodinu planiram više vrsta Smile
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2012 u 21:50
Ma je'l??
Čini se meni da je ovaj forum opasno mjesto. Malo po malo se svi nečime zaraze.... Što da ti budeš izuzetak?
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 00:43
Lako se ovdje zaraziti Smile

Po jedan cvijetić

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 00:57
Zanemareni prednji dio vrta

A ovdje će perunike na jesen Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 06:37

Anemone japonica je baš posebna, a ova žarka boja kadifica također!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 08:47
Misty smile79 
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 09:01
Lijepe Kate - ljetni zvjezdan žao mi je što sam ih tako malo posadila prekrasni su smile76

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 20:03

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 20:11

I oni su došli malo sebi nakon zadnje kišice ili možda što je zahladilo Smile Na slikicama im je boja nešto Wacko ali prvi je crveni a drugi ljubičasti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.