Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 370> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamenjar je prekrasan ...cvijetić do cvijetića....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Predivan vrt, pogotovo ruže i kamenjar. Novija sam ovdje, ne stignem sve ni pogledati, ali ono što vidim sve je prekrasno
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Draga moja,uzalud je komentarisati...rijeci ne postoje za ovakvu ljepotu
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Reći predivan, prekrasan, premalo je. Sve je posebno, toliko različitih biljaka, jedna lijepša od druge. Ništa se ne može izdvojiti jer je jednostavno sve super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga Lantana, ti pod hitno moraš prijaviti svoj vrt na neki natječaj, jer stvarno je kao iz bajke...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo Gio danas će biti nastavak
![]() ![]() Triša, ja sam uvijek za ove osnovne boje, bijelo, plavo, crveno i žuto ![]() Rose i tamo si radila, meni se sviđa tamo sve je nekako malo, tiho, ali nije još sezona ![]() Lucy hvala, MM je tu htio travu da može kositi i ruže (pravi Slavonac), a kako imam kamenjar u kojemu je svega i svačega i onaj donji vrt onda smo odlućili da na gornjem budu ruže i ukrasni grmovi i masline prema susjedu. Ivna i ja sam se iznenadila cvijetu bugenvilie, nesmijem se prerano radovat jer je kod mene dovoljno da nekad ljeti ne zalijem i da se posuši, a boja je super... Mira, ja jako volim plavu boju, a ova campanula ima baš lijepu plavu boju, ali čim je stavim u vrt nešto (puževi???) je pojede, onda sam je vratila u pitar ![]() Niho nemoj u mene ![]() ![]() Korijenko samo uživaj ![]() Stefi i Nichll hvala vam Maestral, dobro mi došla, vidim da si nova na forumu, a po nicku pretpostavljam da si tu negdje blizu gdje puše maestral ![]() Dzo, ovi amarilisi su već 7 godina u ovom potu i neika ih ni ne prihranjujem, nisam čak ni zemlju dodala, uvijek su vani i svake godine cvatu. Lora draga drago mi je to od tebe čuti, danas sam mislila na tebe jer sam gledala našu photinu, osušilo joj se nekoliko listova, valjda od vjetra ili je to šok od presađivanja u zemlju, ali sam vidjela da ima mladih listića ![]() Dada, ma ne volim ti ja te natječaje, meni je moj vrt za gušt i anti stres treapija ![]() A sada imam puno slika jer je toliko promjena svaki dan da jednostavno moram slikati, i to je terapija ![]() Ovo je neki novi cvijet od moje sveki, zna li netko koji je cvijet ![]() ![]() Ovaj sam kupila na proputovanju iz Brela u Splitu na Sv. Duju, navodno je neki gerber??? ![]() i ovu malu cikasicu jer ima mladih po sebi i bila je jeftina ![]() Jasmin još uvijek cvate i miriši ![]() Margareta ![]() Pitosporum cvate ![]() Pasiflora, malo sam vježbala makro, stvarno interesantan cvijet ![]() ![]() Lonciera na cvjetnom zidu s jasminom, mirišu oba dva... ![]() Hoste ![]() ![]() Vlasac ![]() Zjevalice ![]() C. ruber ![]() ... i za kraj astericus, dolara je sve više ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
takav ja imam u plavoj boji,ali ko će tebe stić,moj još ne cvjeta i ne znam kako se zove
![]() a mislila sam da si bila u Splitu ali nisam te vidjela u procesiji ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Stvarno ne znam što mi je lipše,prvi cvijet me asocira na bili ljiljan,to ispod štaje da je taj cvjetić na njemu je lip,jacmin volim jer opija svojim mirisom,a tako isto i pitosporum,zjevalica me podsjeća na djetinjstvo,a margarite,cikasica,pa ti žuti dukatići.........sve mi je lipo ne mogu si pomoć,a ti imaš prekrasno,sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Presadila astericus na mjesta koja si mi savjetovala ali tko zna koliko će mu vremena trebati i da li će ikad kod mene biti tako krasan
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
makro ili mikro...u tvom dvorištu se svaki puta divim kao da sam prvi puta
![]() jednog dana ću dočekati da moja pasiflora procvate ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Valjda dolazim po sve a vidim i ta cikacicati ništa ne valja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koje divote....
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno je sve prelijepo..Ovaj cvijet kojem neznaš ime je baš lijep, i mene je prvo podsjetio na ljiljan..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve me oduševljava, ali dolari su ti zaista šećer na kraju! Zlatni otok naše Lantane!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
carstvo za oci ,raj za dusu i sta jos tome dodati nego fantasticnoooo
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ljubomorna sam na tvoju Bungelviliju i Celistemon
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prvo da ja probam odgonetnuti koja je nepoznata bijela biljčica....pa onda idem u miru odmorit dušu na novim slikicama. Dakle, bijela biljčica je po mom skromnom mišljenju campanula persicifolia, visoka kampanula, takvu sam dobila proljetos od naše Horti, a i od naše Bromi, samo neznam kakve će boje biti, jedva čekam, jer su pupoljci već dosta veliki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
U pravu si Flavia, jeste Campanula. Ja je imam godinama i jako se brzo razmnožava podzemnim izdancima.
Inače za Lantanu kao i uvijek ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bravo i od mene,cvijeće ti je izvanredno!I vrt,i sve!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |