Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj seoski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj seoski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 323>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 2,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 21:35
Zahvaljujem svima na posjeti mome vrtu.Ima slika dosta samo momentalno  mi se nekako neda stavljat.A moje lepe dore sve se rascvale to je tepih raznovrsnih boja
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 20:53
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

procvale su procvale moje Lepe Dore
vidiš toni neznam zašto ali ovo kad nas nazivaju lepi dečki,anaida će potvrditi
S makom si me na trenutak vratio u neko davno doba,i moja mamica(baka) je uzgajala mak na vrtu za kolače
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 20:42
Ajmeee Toni, pa mene nije bilo u tvom dvorištu još od snježnih slika i moram priznati da su mi bile osvježenje danas u ovaj vreli dan Wink. Pa da krenem nekim redom... prvo su me oduševili "gumbići", jer me podsječaju na djetinjstvo, ali ih nigdje več jako dugo nisam vidjela, pa polje bijelih ljubičica, ja ih imam več par godina, ali očito im ne paše mjesto jer mi uopće ne cvatu Cry. Pa crveni božur smile93, šta da kažem osim prekrasan, pogotovo meni koja ga več dugo tražim, a onaj kojega sam kupila pod crvenog ispao tamno roza, odnosno ciklama boje..., no i bijeli i rozi koji su ti prvi cvali su mi nekako posebni, drugačiji od mojih, odnosno moji su kao tvoji koji su cvali početkom 6. mjeseca. Žganci smile93, još jedna moja velika želja..., kao i ananas. Ma ne mogu vjerovati da su tvoje ivančice cvale več početkom 5. mjeseca,  a ja upravo danas uslikala prvi cvijet ivančica u svome vrtu Embarrassed. No kada sam vidjela tvoje perunike, ostala sam bez teksta... ma znaš li ti uopće koliko vrsta/boja ih imaš?... ona slikovna prezentacija sa potpisom "vrtlarija Toni" nije nimalo pretenciozna, mislim da bi ti na broju mogle mnoge vrtlarije pozavidjeti smile141. Eh, da, tu je još i prekrasni mak i digitalisi koje ti zoveš zvončići, a na noćurku ti ja zavidim, jer moji nikako da se razrastu... bili posađeni u teglicama na terasi kada sam ja bila uklještena početkom 5. mjeseca i dok ja nisam mogla do njih nitko ih nije zalio, sunce ih spržilo, ostali bez vrha i sada stalni kilave, nikako da se razrastu i rascvjetaju, a i na cinijama ti zavidim jer ih uopće nemam ove godine... nešto kiša kriva, pa kada su konačno nikle navukle se krtice, a za njima "popravljali" Rea i MM i ja ostala bez ijednog cvijeta Angry.
Kako tvoja banana sada, jel se mući u cvjetnjaku ili si ju posadio u vrt, odnosno zemlju? Isusek... ja smile42.cijeli roman napisala
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 18:17
Opet sam zavirila.Lijepog cvijeća kao uvijek!Big%20smile
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 14:58
posebno kao i uvijek Clap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 13:47
imaš prelijepo cvijećesmile99
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 04:45

calathea
baš posebna, ovo nikada nisam ni vijela LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 23:29
kak ti je super krumpir Toni! Nema zlatica puno ove godine?

Cvijeće predivno,  Lepe Dore prelijepe
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 23:25
Uživam šećući tvojim vrtom.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 16:22
Toni, i ja sam čula one priće s makom i djecom koja spavaju.. No, i ovog sam puta uživala kod tebe i u Babotoku!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 11:58

Predivna ti je hortenzija,a i drugo cviće ne zaostaje ni malo u svojoj lipotiClapŽao mi je što ti je vitar uništija grmove,ali sam u toj slici vidila i predivan krajolik u kojem živišTongue
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 12:01
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Toni kod tebe u vrtu svega lijepoga kao i uvijek.

I ukrasnog i korisnog.

A čak se i susjedi "omaste"!WinkBig%20smile

kod mene se susjedi maste cijelu godinu
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 12:00
i calathea je procvala
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:59
calathea
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:57
procvale su procvale moje Lepe Dore
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 08:46

Toni kod tebe u vrtu svega lijepoga kao i uvijek.

I ukrasnog i korisnog.

A čak se i susjedi "omaste"!WinkBig%20smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 07:10
Toni dozvola ti treba samo za polja takvih makova, a i tada mislim da bi trebao imati ugovor za otkup s nekom farmaceutskom firmom, one naime jedine smiju legalno proizvoditi opijum Tongue
Time is something you can never get back..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 21:14
je, mužar imam doma i to jedan teški kameni primjerak
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 21:04
E pa da to sam i ja cuo da se od ljuske kuhao caj i davao djeci,ali da je to kod nas neko radio ne sjecam se.Vidis onda nije bilo kaznjavano saditi maka,a danas mislim trebas traziti dozvolu
Nekad nije bilo ni masine za nak mljeti pa su ga zene tukle u mužđaru,drvene naprava u obliku cupa samo malo veci.U njega bi se sipao mak i po maku tuklo udaralo sa drzalicom od sjekire.Ljepo se stavio među noge i udari dok nije bio kao samljet.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 20:59
je Toni
ja se sjećam da je baka u zagorju uvijek imala maka u vrtu, ali nije od njega spravljala kolače, toliko ga nikad nije bilo. mislim da su nekad bake od njega spravljale blagi čaj kako bi umirile djecu dok su odlazile na rad u polje. djeca bi fino zaspala, a one bi imale mira za rad... mislim da bi to u današnje vrijeme moglo biti i kažnjivo ;)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 323>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.