dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 222> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obe tvoje velike ljubavi (kaktusi i ruže) su za svaku pohvalu i vrijedne divljenja
![]() Vidim da si se ponovila sa prekrasnim primjercima kaktusa,a pretpostavljam da ni Free nije otišla kući praznih ruku. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
MK, ružice su krasne, a duga- čini mi se da si bila malo bliže nego ja...
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@kaktusiću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pa ove tvoje ruke mirišu do mene. Prekrasne su već sad , a tek kad se potpuno rascvatu
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve vidjeno me odusevilo ali ovaj miris je dosao i do mene i tu sam ostala stajati !
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kaktusek nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divan je tvoj ružičnjak!! Kad se otvore sve ruže i kad krenu mirisi kao što su boje, oblici veće krenuli - bit će to mali raj na zemlji...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Da izdvojim nešto bila bih nepostena prema drugom, pa zato i neću, sve je
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
uh sad sam primjetila da se približavap 200-stotoj pa prva čestitam
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ruže su boc-boc.....
kaktusi su boc-boc..... Opasna si ti, ha ? kaktuse sam već otkomentirala, neću više, a ruže su ti fenomenalne, spoj kvalitete i kvantitete, ne preostaje nam drugo nego da se divimo. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sad sam tek vidjela kaktuse ! Koji su to cvijetovi ! Milina !
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga moja,
ovog jutra sam bila u tvom dvorištu, prošla ispod duge u prelijepi i mirisni svijet ruža, divila se prekrasnim božurima, teškima od ljepote nebrojenih latica, izgubila sam se u čarobnom svijetu tvojih kaktusa koji su i ovoga proljeća dokazali koliku energiju i nježnost imaju u svojim malim i na izgled grubim glavicama, i poklonili ti prelijepe cvjetove. ljepota njihovih cvjetova kratko traje kao i sve na svijetu što je lijepo, kao i naš susret, ali se zato dugo pamti i sretna sam što sam te upoznala. ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
MK, eto me opet u tvom ružičnjaku, naravno pregeldala sam i kaktusiće, baš lijepo cvatu, ali ružice su naj.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uh koliko prelepih ruza,pakujci i kaktusi...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
O ružama su svi rekli već sve pohvale, a kaktusima prepunim cvjetovima isto !! A ja pitam ....gdje su slikice nove gredice ????
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |