Kastav |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Mikice, tako treba, nadam se da ćemo ih vidjeti još.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja, veselimo se slikama Kastva, ali ih ne vidimo, pa te čekamo kad se vratiš s posla - hej i ne pretjeruj s kupovinom sjemenje, jer ćeš biljke morati djeliti, a ja se odmah preporučam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
evo poslušala sam mihu-m i krenula sa Kastvom u pod forumu.Ovo je slika sa boka moga balkona pa ostale slijede nekom drugom prilikom.Nisam mogla odoljeti i šaljem i sliku buketa 18 bijelih ruža koje dobila moja kći za 18-ti rođendan od nas rodite
lja. Naravno da sam opet poslala đinovske slike i sva sam ljuta, ali sada moram na posao pa ću navečer malo srediti slike. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |