Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skradnik_vrt u vikendici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Skradnik_vrt u vikendici

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 13>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 20:42
Daj cjeli sam dan u akciji. Sutra ako kiša dozvoli mm će malo pokositi, ja ću još malo pljeviti i staviti ću crnu foliju između nekih kultura- probati ću na taj n ačin onemogućiti korov. Ustvari dječica su danas čak jednom rekla kako je to čupanje trtave zabavno. Nije ni čudo s busenima isčupane trave i zemlje cjelo vrijeme smo se gađali, možete mislit kakvi smo bili, poslije da ih zabavim brojili smo stapkice suncokreta, pa stapkice boba, i tako u igra bogme djeca su bila od pomoći.
Najveća fora su ima bile tanke rukavice, koje sam  ima dala, pa su ih poslije punili vodom i opet smo svi bili mokri.
Na znam kako se kada nije začepila od blata koje smo sa sebe skinuli.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 21:15

Lako tebi kada imaš dječicu pa ih iskoristiš.Sigurno je poslije pala neka dobra nagrada.smile140

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 21:54
smile141 za društvo!
Drugi put javi da i mi pošaljemo kakvu radnu jedinicu iz sjevernih krajeva!!! Vole blato, vole  vodu, a  i uz mamu i baku su naučili pitati dali smijemo to isčupati? smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:25

Danas je bila akcija, a nije bilo dječice, pa je pomoć izostala,  a nije bilo ni igre, ni gađanja travom, ni sladoleda.

No zadovoljna sam učinjenim. Posložila najlone na dio vrta, gdje mi se najviše stvara korov, povezala pomidore (zabila i kolce), a ugledala i jedan mali pomidorčić.
Malo sam razrjedila suncokrete, ali sve se ipa k svodiloa na košenje i pljevljenje trave. Ovo ukratko večeras - sutra stavim slikice.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 16:49
Što se tiče mog cvijeća, cvjetnjak se dobro drži, iako zbog tvrde zemlje, to nekako slabo raste. Ali dragoljubi su procvali djelimično, a ostalo se još očekuje

Neveni u karioli su prekrasni, to mi je bar satisfakcija, jer ovi u Rijeci su aut od pepelnice.

Kupina cvate i krcata je - to je ona bez bodlji, meni plod nije fin, jer je uvijek kisel, ali nisam ja jedina

U vrtu pak sve super napreduje, pa sam nakon košenja i pljevljenja počela borbu s rastom korova, na ovakav način

Salata je pregusta i treba je razrjediti, a meni muka i žao.

Nisam znala da bob ima ovako prekrasan cvijet

Cvate i krumpir

A pomidori već imaju i plod

Lješnjaka će biti isto ove godine puno

Biti će i šljiva

Ribzle već jedemo i ima ih prilično - isto malo kiselkast.

MM jede sve nezrelo i kiselo voće, a ja za sebe čuvam maline i kupine koje rastu na divlje, a gore ih ima jako puno, samo treba čekati.

Sve u svemu biti će svega, ne u izobilju, ali za guštati, a naravno i za hvaliti se ovdje.

RIJEKA

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 17:00
super Triša....guštaj i hvali se Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 18:10
Svaka čast,jesi se naradila,trebalo je to sve oplijeviti i dotjeratismile141 Onaj"vrtić" na prvoj slici je fenomenalansmile57
Samo se ti hvali,imaš se i čime.
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 18:41
i moja teorija o Triši kao navrednijoj forumašici se ovdje potvrđuju Embarrassed
nema kruha bez motike
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 19:18
 Ja, doduše imam samo pomidore, melancane, salatu i radič da i one nagurane tikvice što sam ti spominjala, ali nije štos samo u boljoj kvaliteti. Gušt je gledati kako raste, napreduje i zrije. Bruno i ja smo pol sata brojali male pomidore, dok nismo uskladili broj. Vrlo važno, ali srcu drago brojati ih.

Vrt ti je fantazija. Treba ipak voditi računa da je tamo klima hladnija pa da kasnije i sporije niče, a tebi kao u dolini Neretve.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 19:54
Vrijedna Triša!
Svaka čast!Thumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 22:17
Divno Trisa!I moja mama je zivila u gradu i nista nije znala o sadnji,kopanju a o muzi krava ni najmanje.A kad smo dosli 81.g.kod dede da zivimo sve je to naucila, i mogu ti reci da uziva u tome,jedino sto vise ne muze krave jer smo ih prodali,ipak je njoj 74 godine,ali jos uvek sve sama radi u njenom vrtu.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 22:20
Hvala sam cure, rekla sam već isplativosti u vrtu - bar kod mene nema, ali taj gušt kad nešto izraste, to brojanje pomidora kako kaže Vera4, to je nešto što me čini sretnom, a tko to može platit?
RIJEKA

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2880
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 08:35
Bravo Trisa.  Clap  Nema to uopce veze sa isplativosti nego ovo sta i sama kazes, a i vecina nas tako misli - cekat da izraste, pa gledat je l sta procvjetalo, pa ubrati nesto sta si sama posadila....
Oce biti koja nova slicica? Za deset dana se sve to jako promijeni.... Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 09:08
Naravno da će biti, ali sada sam u Rijeci, idem gore tek drugi tjedan, pa će sigurno biti.
Za sada tajmer i špricalica  poljeva - to je važno, živjeli izumi.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 09:28
Triša vrednice mala...

Evo drugi su te nahvalili a ja se neću ponavljati (mada znaš šta ja mislim o tebi - vrijedna bikica ) ali šta mi se posebno svidjelo, malo sam ti provirila kroz one šljive u vrt, pa to je prekrasan grunt.
Daj nam malo slikaj sve oko sebe, ona mala ogradica i ona zaprežna kola su mi tako idilična...
Ti se gore stvarno odmaraš...
Thumbs%20Up
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 10:31
Sve super izgleda, a vidim da i kod tebe ima korova u izobilju. Dobra ideja s folijomThumbs%20Up
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 11:09
Prekrasno izgleda sve skupa!
A čuj, korov kod nas raste i tamo gdje ništa drugo ne uspjeva. Valjda zato i jest 'korov'. :)

Ajd malo ubaci i koju fotku imanja, prekrasno izgleda onako kroz šljive.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 11:36
Mali gogo skužili smo istu stvar!!!
I ja sam joj to predložila...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 14:20
Može drugi put kad odem gore, a možda imam neku staru fotku - pogledam.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 14:32
Čekamo...Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.