Skradnik_vrt u vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 13> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daj cjeli sam dan u akciji. Sutra ako kiša dozvoli mm će malo pokositi, ja ću još malo pljeviti i staviti ću crnu foliju između nekih kultura- probati ću na taj n ačin onemogućiti korov. Ustvari dječica su danas čak jednom rekla kako je to čupanje trtave zabavno. Nije ni čudo s busenima isčupane trave i zemlje cjelo vrijeme smo se gađali, možete mislit kakvi smo bili, poslije da ih zabavim brojili smo stapkice suncokreta, pa stapkice boba, i tako u igra bogme djeca su bila od pomoći.
Najveća fora su ima bile tanke rukavice, koje sam ima dala, pa su ih poslije punili vodom i opet smo svi bili mokri.
Na znam kako se kada nije začepila od blata koje smo sa sebe skinuli.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Lako tebi kada imaš dječicu pa ih iskoristiš.Sigurno je poslije pala neka dobra nagrada. |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Drugi put javi da i mi pošaljemo kakvu radnu jedinicu iz sjevernih krajeva!!! Vole blato, vole vodu, a i uz mamu i baku su naučili pitati dali smijemo to isčupati? ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas je bila akcija, a nije bilo dječice, pa je pomoć izostala, a nije bilo ni igre, ni gađanja travom, ni sladoleda. No zadovoljna sam učinjenim. Posložila najlone na dio vrta, gdje mi se najviše stvara korov, povezala pomidore (zabila i kolce), a ugledala i jedan mali pomidorčić.
Malo sam razrjedila suncokrete, ali sve se ipa k svodiloa na košenje i pljevljenje trave. Ovo ukratko večeras - sutra stavim slikice.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Što se tiče mog cvijeća, cvjetnjak se dobro drži, iako zbog tvrde zemlje, to nekako slabo raste. Ali dragoljubi su procvali djelimično, a ostalo se još očekuje
![]() Neveni u karioli su prekrasni, to mi je bar satisfakcija, jer ovi u Rijeci su aut od pepelnice.
![]() Kupina cvate i krcata je - to je ona bez bodlji, meni plod nije fin, jer je uvijek kisel, ali nisam ja jedina
![]() U vrtu pak sve super napreduje, pa sam nakon košenja i pljevljenja počela borbu s rastom korova, na ovakav način
![]() ![]() ![]() Salata je pregusta i treba je razrjediti, a meni muka i žao.
![]() Nisam znala da bob ima ovako prekrasan cvijet
![]() Cvate i krumpir
![]() A pomidori već imaju i plod
![]() Lješnjaka će biti isto ove godine puno
![]() Biti će i šljiva
![]() Ribzle već jedemo i ima ih prilično - isto malo kiselkast.
![]() MM jede sve nezrelo i kiselo voće, a ja za sebe čuvam maline i kupine koje rastu na divlje, a gore ih ima jako puno, samo treba čekati.
Sve u svemu biti će svega, ne u izobilju, ali za guštati, a naravno i za hvaliti se ovdje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super Triša....guštaj i hvali se
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Svaka čast,jesi se naradila,trebalo je to sve oplijeviti i dotjerati
![]() ![]() Samo se ti hvali,imaš se i čime.
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
i moja teorija o Triši kao navrednijoj forumašici se ovdje potvrđuju
![]() |
|
nema kruha bez motike
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ja, doduše imam samo pomidore, melancane, salatu i radič da i one nagurane tikvice što sam ti spominjala, ali nije štos samo u boljoj kvaliteti. Gušt je gledati kako raste, napreduje i zrije. Bruno i ja smo pol sata brojali male pomidore, dok nismo uskladili broj. Vrlo važno, ali srcu drago brojati ih.
Vrt ti je fantazija. Treba ipak voditi računa da je tamo klima hladnija pa da kasnije i sporije niče, a tebi kao u dolini Neretve. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vrijedna Triša!
Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divno Trisa!I moja mama je zivila u gradu i nista nije znala o sadnji,kopanju a o muzi krava ni najmanje.A kad smo dosli 81.g.kod dede da zivimo sve je to naucila, i mogu ti reci da uziva u tome,jedino sto vise ne muze krave jer smo ih prodali,ipak je njoj 74 godine,ali jos uvek sve sama radi u njenom vrtu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala sam cure, rekla sam već isplativosti u vrtu - bar kod mene nema, ali taj gušt kad nešto izraste, to brojanje pomidora kako kaže Vera4, to je nešto što me čini sretnom, a tko to može platit?
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Bravo Trisa.
![]() Oce biti koja nova slicica? Za deset dana se sve to jako promijeni.... ![]() |
|
![]() |
|
Naravno da će biti, ali sada sam u Rijeci, idem gore tek drugi tjedan, pa će sigurno biti.
Za sada tajmer i špricalica poljeva - to je važno, živjeli izumi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša vrednice mala...
Evo drugi su te nahvalili a ja se neću ponavljati (mada znaš šta ja mislim o tebi - vrijedna bikica ) ali šta mi se posebno svidjelo, malo sam ti provirila kroz one šljive u vrt, pa to je prekrasan grunt.
Daj nam malo slikaj sve oko sebe, ona mala ogradica i ona zaprežna kola su mi tako idilična...
Ti se gore stvarno odmaraš...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve super izgleda, a vidim da i kod tebe ima korova u izobilju. Dobra ideja s folijom
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Prekrasno izgleda sve skupa!
A čuj, korov kod nas raste i tamo gdje ništa drugo ne uspjeva. Valjda zato i jest 'korov'. :)
Ajd malo ubaci i koju fotku imanja, prekrasno izgleda onako kroz šljive.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mali gogo skužili smo istu stvar!!!
I ja sam joj to predložila...
|
|
![]() |
|
Može drugi put kad odem gore, a možda imam neku staru fotku - pogledam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Čekamo...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |