Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 133> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj Duda prekrasni vrt! Stjeraj skromnost nekud daleko,daleko jer tu joj nije mjesto. Ja bi isto ako može one velike roze cvjetiće na drugoj slici i djetelinu. A cvjetić u zelnom sa dudicom ti je ipak najljepši od svih
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dudo ma sve je mrak!Savrseno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasan cvjetnjak, slikice i djetešce.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
pravi mediteranski ugođaj.sve su biljke prekrasne pogotovo juka i agava.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasne slikice
a cvjetić u zelenom je neusporediv ![]() mene zanima što je na zadnje dvije slike, neki sekulenti/kaktusi... a ova djetelina je ona obična, vrtna bar kod nas u dalmaciji toga ima razmnožava se dijeljenjem onih zaobljenih izdanaka iz kojih se razvije lišće ljeti se stvarno sva osuši, ostanu samo te kuglice, ali čim krene svježije tj. vlažnije vrijeme s jeseni one opet prolistaju... milina a lake za održavanje i super je za obrube baš ću sutra slikati svoju, ima još nešto lišća jer je povremeno zalijem pa će možda biti jasnije o čemu se radi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
nema aproblema za cvijetiće ali kako se vi svi razmijenjujete za cvijeće? Da li preko pošte? Kako da ti pošaljem?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
šaljemo poštom u paketu ili pismu....evo tu se malo pričalo o tome:
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ovi naranđasti cvijetići pripadaju sukulentu onom koji je kao čuvar kuće ali je sivkast imalo dlakav
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sasha i hana bi mi trebale dati svoje podatke ili to već negdje piše i mogu naći...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
usput iris hvala vidim da mi pomažeš pomalo na svakom koraku
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nema na ćemu...nekad je i meni trebala pomoć
![]() već će se shasha i hana javiti tebi na pp kad vide ove postove
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uvijek mi se sviđa vidjeli novi lijepo uređeni i održavani novi vrt, i još k tome u dalmatinskom štihu! Bravo! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da,ukrasna djetelina!!!! Sad kad svoju zamislim onako kako bi trebala izgledati,ona bi izgledala tako ko tvoja.Reci mi na kakvom mjestu je posađena da je tako lijepa?Moje su neke jadne pa mislim da im mjesto ne odgovara. Hvala na ponudi,Duda,no kao što vidiš imam je pa nema potrebe za "žicanjem".
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Sve ti je vrlo famozno... Predivno! Onaj kaktus me oduševio...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sve je krasno i puno cvijeta do ljeta,tu sve prži kad navečer zalijevam zemlja je još toliko topla da sve pod vodom cvrči
![]() Svi cvatu ali nažalost nemam slikice...no potrudit ću se za ubuduće
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ukrasne dijeteline imam po svakom kutku ali sam primjetila da ona za puni cvat treba preko dana direktno sunce a navačer svakako vodu.Meni izvrsno cvatu ali ipak bez obzira što vole sunce u potpunosti nestanu u ljeto
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |