Ljekovito bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |||||||||||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Sponzorirani linkovi | |||||||||||
![]() |
|||||||||||
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
||||||||||
aglaja, ovo je bio moj prvi pokušaj pa sam kupila sjeme, posijala ga, a kada su izrasli do visine cca 3cm, onda presadiš gdje želiš i koliko želiš.
ja sam se odlučila staviti ga između cvijeća i baš je bio prelijep grmić, a još i koristan :))
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
||||||||||
Alkemicar, kako sijes persun, iz semena ili rasada?
|
|||||||||||
Aglaja
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
||||||||||
alkemicar
![]() ![]() |
|||||||||||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
||||||||||
... evo i moja mala metvica i peršin koje sam smjestila na balkon s ostalim cvijećem... peršin me opskrbljivao cijelo ljeto i još uvijek nastavlja :)))
![]() ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
||||||||||
Tek sad vidim pitanje, a odgovor je radim sama... |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||||||||||
Hvala za sliku,no sliku imam(i biljku imam).Sa gore navedenim(jel netko nešto zna) mislila sam nešto o biljci
![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Andrea,jel ti to ulje od gospine trave radiš doma ili kupuješ?
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Meni se čini da je to ona moja biljka,po listu i pupoljcima.
Jedino što sam o njoj uspjela naći je da se zove"Thymophylla tenuiloba",da raste u USA i Mexicu.
2 sata traženja i to je ukratko to
![]() Ok znam i osnovno nešto o njoj,da dugo cvate,budući da joj je Mojave jedno od staništa paše joj suho i sunčano.U stvari nezahtjevna biljka u svakom pogledu.
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
![]() ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Šta znači"ENDEM-NE" i "DVOJBENA-NE"?
Hvala Ivane,bila ljekovita ili ne preljepa mi je,a ono drugo siroće na slici,to ne znaš šta je?
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||||||||||
Santolina chamaecyparissus L.
Ažurirao Ivan - 22 Lipanj 2007 u 09:08 |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
O santolini niko ništa ne zna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||||||||||
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Ivane,nitko nas ne sluša
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
E kad smo kod kamilice.Neki dan mi se pojavile uši na clematisu a bilo me strah sa nečim špricati i tako ja mislim čime a da mu ne smeta i
![]() Skuhala jaki čaj od kamilice(ak je za mene dobar mora i za njega biti) stavila par češnja češnjaka(navodno je antibiotik) i matičnjaka. Kad je odstajalo i ohladilo se ja procijedila i pošpricala,evo nema uši više
|
|||||||||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |