moja vrtna slagalica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako nemaš što pokazati? Prava milina. Za tu travu bi neki ubili, voćke, ljuljačka. Ja sam se nedavno krišom ljuljala na dječijim ( a možda su i za odrasle, jake su). Koja uživancija, a tek skočiti u letu, baš sam zločesta. Tu treba samo vrtna garnitura i piti kavicu. Kad imaš dobru predispoziciju, lako je napraviti krasan vrt. Treba samo vremena i ovo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ima Smrcko pravo!!! Travu k meni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Skitnice vrt uređuješ sa velikom ljubavlju, a cvijeće ti tako lijepo vraća.Kada to sve vidim imam osjećaj da je kod tebe tek došlo proljeće, a kod mene jesen u punom zamahu.
Travnjak također lijep i velik!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koji predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Vrijedne ruke sve mogu... samo naprijed i uživajte!!
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bodljikavi slatkis! i moja majka je naisla na jednog takvog bodljivka u senu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ježeva kućica
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Presladak je. Bio je i u mom dvorištu, ali ga Triša ganjala, pa sam ga odnijela u dvorište susjedno dječjeg vrtića.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....i ja i ja bin jednog takvoga da mi sece po vrtu
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
novi detalj ti je
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Zna ježić gdje je dobro!!
![]() |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Skitnice pravi jesenski ugođaj, ima ga još puno oko nas, iako već lišće pada i uskoro će biti gole grane, a onda možda i snježne.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
moj je cvijetnjak isto kao i tvoj još u radu,ali to me baš veseli.jedva čekam da počnem sijati cvijeće koje sam velikodušno dobila od naših dragih forumaša.i ja imam travnjak kao i ti,ali mi se čini da ne bude više tako velik.pomalo ga zamjenjujem gredicama za cvijeće.kad uspijem uslikati moj vrt u radu,stavit ću ga na forum, da čujem vaše komentare.sretno sa staklenikom.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jeež ti je došao
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
evo mene opet u eteru,da vam malo dosađujem.počelo je proljetno ili da kažem zimsko-proljetno čiščenje.pripreme za sadnju a slikice slijede.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
E pa bilo je i vrijeme da se malo "trgneš" - jedva čekam slikice.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |