Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno hvala svima. Ja još prebacujem pjate, gledam utakmicu, pa i ne stignem sve komentareodmah vidjet. Hvala. Pauni su pokloni mami, jer ih ona obožava.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eto to je za sad sve. Imam još nešto na mobitelu i zamolit ću ljude kojima sam poklonila da slikaju, iako nema šanse da slikam puno tih poklonjenih. Hvala vam svima, drago mi je da vam se sviđa.
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Predivno saara!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
bravo mila, jako jako lijepo
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dakle saara...prekrasno! ja stvarno ne mogu izdvojiti što mi je najljepše...sve mi je super!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Stvarno lijepo, prekrasna kombinacija boja!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Prekokrasno... samo tako dalje!!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
znas ono kad na kraju predstave/koncerta publika vice "hocemo jos, hocemo jos!"? e pa kuzis kaj hocem reci :) jako lijepo radis.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
no ajmo dalje, kaj jos imas novogaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
sve je jako lijepo, ali kutijice su PREdivne. pogotovo ona prva s onim plavim rubom. stvarnno super ideja!
i bozic je prosao, ali meni je uvijek lijepo vidjeti kuglice i jedva cekam bozic ponovno i struktur pastu i sveeeee bozicno :) |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
stvarno prelijepo ti je ispalo....meni su slatka djecica.........u tanjurima......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Krasni radovi, neki novi, drugačiji od onih što smo do sada vidjeli.. koliko ćeš još paunova izvuči iz rukava?
Kako si radila one kuglice sa šarama?
|
|
![]() |
|
Pa ne znam jer nemam nego još manje od pola salvete. Imam nešto što sam s perjem paunovim radila. Ove balone...lijepila sam salvete s viticama i onda vitice bojala linerima.
|
|
![]() |
|
Ovo mi je prvi i najdraži rad. O decoupageu nisam znala puno, ali...
Ova kutija je poklon za moju prijateljicu koja svira violončelo i sliči na ovu curicu. Oko kutije su note njenog diplomskog, a članci iz novina su kritika njenog koncerta. Eto....... ![]() ![]() ![]() /IMG_0128.jpg"> ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
prekrasno sara, jako mi se sviđa kutijica....prijateljica je sigurno bila oduševljena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |