Mojih ruku djelo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super ti je svijeća...i ja sam imala par pokušaja izrade svijeća gel voskom i uopće nije komplicirano
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Htjela sam imati neku uspomenu od tamo,ali u Tribunju nisam naišla na nikakvi suvenir na kojem bi barem pisalo Tribunj.Pa sam pomislila možeš ti to i sama uraditi!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
sviđa mi se svijeća. .
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
radovi su
![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Hvala,hvala!Drago mi je da vam se viđaju moji radovi.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma bravo......lijepi radovi....samo naprijed.......svidja mi se svijeca
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Evo nije me bilo neko vrijeme,ali to ne znači da sam zaboravila na vas.
Pa evo da vam pokažem još neke svoje radove.
![]() Ovo su sviječnjaci,napravljeni na kamenu,sa školjkama i plavim ukrasnim pijeskom.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ježići su ti baš slatki, a i ovo ti je dobar fol za objesiti sliku. Lijepo, lijepo.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ježići u šumi a oko njih,naravno, grančice. Još ima suhog lišća stavi kojeg na donji dio pa je oriđiđi. Super, super....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Stvarno ne znam kako sam uspjela zaobići tvoju divnu galeriju! Jako maštoviti radovi, jako mi se sviđa što koristiš svakodnevne stvari, "recikliraš"! Ovi svijećnjaci su mi skroz slatki, a za svijeću si se lijepo sjetila! I ja sam jedno ljeto provela u Tribunju...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Zanimljivi i lijepi radovi! nadam se da e ih biti još uskoro!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure.
Inače pokušavam što više,koliko je to moguče ,iskoristiti raznoraznu ambalažu koja mi ostane u kući nakon šopinga i kuhanja.
Npr:ovim ježekima je podloga stiropol koji mi ostane kada kupim narezani sir u dučanu.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasna ti je ova slika, krasna ruža, i jako originalno obješena. bravo.
|
|
![]() |
|
![]() A pošto je nin poznat po crkvicama,odlučila sam si za uspomenu,nacrtati naravno crkvicu.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo za ideju! Jako lijepa uspomena na prošlo ljetovanje |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() To sam prvi put radila,na takvoj podlozi,zato budite blage sa komentarima.
|
|
![]() |
|
Hvala,anđelka.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |