I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 25> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivne slike.. bravo!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() a sto se tice preostalih radova ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Nemam akvarijum ali imam dva psa i oni me tako znaju nasmijati i razonoditi... terapija ista kao "akvarijumska".
Tu su: http://bagyunsi.weebly.com/
I evo još jedna kutija...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sanjam sve ti je jako lijepo...ova poličica za ključeve mi je baš baš super
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja...ovaj ormarić za ključeve me je totalno oborio......zaista je prekrasno napravljen.....svaka čast....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, i ja sam jako zadovoljna, malo sam imala problema sa kraklom jer nisam baš znala kako se radi ali iz drugog pokušaja je ispalo baš ono što sam htjela.
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Prekrasni su ti radovi, a kao što i Hippy kaže i meni je ormarić za ključeve prekrasan. .bravo. .
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
I možeš biti ...kažeš da tek učiš...draga moja....tvoji radovi izgledaju kao da ti je ovo dugogodišnji hobby... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
krasno sve, ali izdvajam z akljuceve...divno mila
|
|
![]() |
|
Ajme, umisliću si da počinjem znati nešto o ovome a imam tako puno učiti. Ali ja zaista uživam, a šta da vam kažem, sve ste vi već ovisnice a ja sam na najboljem putu da i sama to postanem. Hvala na "hvalama".
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pohvala nikad nije previše, pa se i ja pridružujem, ormarić za ključeve je pun pogodak
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Prekrasan ormarić za ključeve! Ja već duže vremena tražim neki takav. Gdje si ga nabavila? |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
i ja moram pohvaliti ormarić...predobar je!!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ormarić za ključeve
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prekrasni radovi, tako filigranski nježni
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ormarić je predivan!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasni radovi,izdvajam ormaric za kljuceve,preljep je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |