Vrtna gloksinija - Incarvillea Delavayi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pojavii su se listovi.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tvoja je onda sobna http://www.cvijet.info/sobno_cvijece/gloksinija___lat_sinningia_speciosa/53.aspx
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Čitala sam o njoj na CIF-ovom portalu no nisam našla temu na forumu. Izgleda da baš nije nešto popularna kod naših forumaša...
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Zna li netko kada treba posijati sjemenkice vrtne gloksinije?
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
piky ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
Bok,već dugo imam sobne gloksinije i to ovu kombinaciju,uzgojenu iz lista.Po mom iskustvu vrlo brzo se zakorjenjuje te list brzo stvara gomolj te cvijeta već u istoj sezoni.Cvijet joj traje oko tjedan dana.Evo slike mojih biljaka u cvatu na južnom balkonu,u hladu.Samo pažljivo pri zalijevanju jer voda ne smije doći na list.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
danas sam se ponovila za 12,99
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ajama želim da ti uspije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baš zbog njih ću ju posaditi u veću posudu.kod mene ih je toliko da ju neću moći obraniti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |