more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 29> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More, dobrodošla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
more dobro nam dosla,jedva cekam da se slike opet pojave,slutim nesto lijepo
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Dobro došla... i ja bih vidjela slikice!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ispričavam se svima zbog slika. nešto sam petljala po photobucket, al više neću
![]() nadam se da je sada sve dobro, da možete vidit slike. stavila sam ih opet di su i bile prije. i hvala vam svima na dobrodošlici.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jako lijepi radovi.....baš kao i tvoj avatar i tvoj nick
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super ideja sa daskicama
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasno!!! Samo tako nastavi!
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Dobrodošla. .i radovi su ti baš lijepi. .samo tako dalje. .
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
morski konjic je pre prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Ovo ti je super, to volim kada se iz ničega napravi nešto tako posebno i jedinstveno
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš su ti precukrene minijaturice, oduševljavaju me!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
I meni su baš zgodne, malo ribarske mreže i povješaj ih na zid, super..
I da, lakom pređi svakako, puno ljepše onda izgleda, a kukice možeš lijepiti silikonom.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
hvala svima na lipim komentarima
![]() još jedan rad. obojano, zaljepljeno, ali nije lakirano.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Inače nisam veliki ljubitelj cvjetnih motiva, ali kad mi serviraš bilo što da vuče na tirkiz i još u kombinaciji s ovako nestandardnim cvijetovima = prekrasno! A tek kad dobije sjaj! Mmmmmmm!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako mi se sviđa sve sto si nam do sada pokazala
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kako mi je draga ova zadnja salvetica. Ja sam s njom imala prvi uradak!
![]() Što se tiče lakiranja i ja sam cure pitala i uzela akrilni bezbojni lak u spreju. Imaš ga u svim dućanima boja i lakova. Samo naprijed! |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
jako mi se sviđa....najjednostavnije je najljepše...
|
|
![]() |
|
ovo sam napravila za prijateljicu, rođendanski poklon. valjda će joj se svidit. prvo mi je boja bila malo tamnija, pa sam na kraju premazala svijetlom bojom. što se vama čini od ovoga?
što se tiče laka, koji vi koristite? mat ili sjajni?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
liepa je...
Ja koristim bezbojni auto lak u spreju... |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
more, što se tiče laka meni je ljepše kad se baš previše ne sjaji ali za neke motive je ljepše da je lak sjajni.Tako da koristim lak za decupage - saten on mi je onako u sredini. Kupit ću lak u spreju (mislim da je isplativiji) a i njega imaš mat i sjajni. Ma kupi oba - od viška glava ne boli.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |