Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fuksijeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
oleander
![]() palma
![]() glicinija
![]() suzy
![]() gladiola
![]() adam 1
![]() adam 2
![]() bačva
![]() ![]() amarilis
![]() klematis 1
![]() klematis 2
![]() klematis 3
![]() klematis 4
![]() klematis 5
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas mi se sviđa ulaz,ruze su
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamenjar (nisam zadovoljna s njim,pa ću ga ponovno presožiti)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ružeeee (u jesen sam posadila još 10 novih)
|
|
![]() |
|
Nakon dugooooo vremena odlučila sam obići svoju temu,nisam tu bila skoro god dana...... Prošle godine sam imala strku života,nadograđivali smo kuću,uređivali,radila sezonski,bavila se klincima i naravno svojim djelom dvorišta.... preslagivala,sadila,navažala pjesak,zemlju....... zbilja sam imala cijelo ljeto posla.
Sretna sam što sam se pomakla s mrtve točke,ali još nisam zadovoljna jer još to nije to... Neću lagati da sam stalno s vama ali povremeno sam zavirila u vaše vrteve,koliko mi je vrijeme dopuštalo...
Moj mini-mini vrtek se pretvara u vrt,ove godine je još puno toga u planu,al vidjet ću kaj ću moći napraviti,jedva čekam ljepše vrijeme da počnem s vanjskim radovima
Stavit ću nešto prošljogodišnjih slika,da vidite kolko se sve promjenilo
Dobrodošleee!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tebi i tvojoj obitelji blagoslov i sreću želim!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A di je nestala?
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lilly,bit će to krasan ulaz kad bude gotov.
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Vrtek je zbilja mali ali je neodoljivo slatki!
![]() ![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Taj ulaz će biti super. Kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
A slike draga? Hoćemo nove!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuuuuu...Lilly svega ima,kaktusi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka- većina mi je opstala ove zime,nešto je nažalost propalo,ulaz u vrt je naravno mojih i mm ruku djelo (danas smo ga navozili pa sad ljepše izgleda )
mali kaktus- ako će moje ruže biti kao tvoje ja presretna!!! Na onom lugu svake godine se penje pasiflora,ali ona ne može ostat vani preko zime.
Belina i Mira zahvaljujem na posjeti
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mnogo teglica lipote,a bome i ruža u izobilju
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo da pohvalim novi ulaz,vidim da si kupila lijepe ruže,ja mnoge od njih imam,bit ćeš zadovoljna snjima,a šta će rasti na onom luku,koja penjačica ili?Kaktusi su ti lijepo prezimili,vidim da su svi lijepi i zdravi,sad češće stavljaj slikice da se imamo ćemu diviti.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A jesi ti toga prikupila..... kaktusi, biljke....I sve ti se lijepo održalo zimus.
Ulaz u vrt je lijepo napravljen, kad se sve rascvjeta biti će prelijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Za sada bi to bilo to,još imam nešto biljka u garaži koje čekaju da ih van iznesem..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |