Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim domaće sjeme
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Molim domaće sjeme

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 09:13
vera ja sam uglavnom domaće sjeme posijala, ali kad se formiraju sadnice mogu ti njih poslati u paketu, ako ti odgovara??
Čim vidim kakvo je stanje- javljam ti.
A imam još sjeme koje sadim već 4 god za kupus i kelj (oboje rano)- ali je kupovno sjeme- no ja sam jako zadovoljna s njim
od pravog domačeg sjemena imam još feferone (slatke i ljute), kukuruz šečerac (super za kuhanje i pečenike), kukuruz kokičar, nešto od tikvica- i bum provjerila još domaWink
samo pošalji adresu na pp
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:44
Sin mi je jako bolestan. U sklopu terapije treba jesti domaću hranu, ali ne domaću iz supermarketa, nego domaćeg vrta. Kako ja nemam povrće, osim salate i radića molila bih ako je nekome još preostalo vlastitog sjemena da mi pošalje. Treba mi ono sjeme koje ste pobrali sa svojih plodova lani. Ne trebaju mi velike količine.

Shasha mi je jesenas poslala sjeme svojih rajčica i to mi je divno došlo. Odoše njima male sadnice. (mislim na sina i nevjestu).
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.