Molim domaće sjeme |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vera ja sam uglavnom domaće sjeme posijala, ali kad se formiraju sadnice mogu ti njih poslati u paketu, ako ti odgovara??
Čim vidim kakvo je stanje- javljam ti.
A imam još sjeme koje sadim već 4 god za kupus i kelj (oboje rano)- ali je kupovno sjeme- no ja sam jako zadovoljna s njim
od pravog domačeg sjemena imam još feferone (slatke i ljute), kukuruz šečerac (super za kuhanje i pečenike), kukuruz kokičar, nešto od tikvica- i bum provjerila još doma
![]() samo pošalji adresu na pp
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sin mi je jako bolestan. U sklopu terapije treba jesti domaću hranu, ali ne domaću iz supermarketa, nego domaćeg vrta. Kako ja nemam povrće, osim salate i radića molila bih ako je nekome još preostalo vlastitog sjemena da mi pošalje. Treba mi ono sjeme koje ste pobrali sa svojih plodova lani. Ne trebaju mi velike količine.
Shasha mi je jesenas poslala sjeme svojih rajčica i to mi je divno došlo. Odoše njima male sadnice. (mislim na sina i nevjestu). |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |